Dekar Asmalı Hayat`ta 1. Etap ön satışta!

Dekar Asmalı Hayat`ta 1. Etap ön satışta!

Dekar Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu Bölgesi`nde hayata geçirilen projede ilk etap ön satışa sunuldu. 244 evden meydana gelen Dekar Asmalı Hayat projesinde teslimlerin 2016 yılının Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Bahçeli bir yaşama sahip olabileceğiniz  Dekar Asmalı Hayat  projesinde toplamda 244 ev bulunuyor.  Dekar Yapı  imzasıyla yükselen proje 78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

 

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü - Yakuplu`da yer alan Dekar Asmalı Hayat projesinin ilk etabı ön satışa sunuldu. Alıcıları bahçeli bir yaşamla deniz manzarası sunacak projede 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden oluşan 7 tip konut ve ticari üniteler de mevcut.

Büyüklükleri 149 metrekare ile 361 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerden oluşan Dekar Asmalı Hayat`ta teslimlerin Kasım 2016`da gerçekleşmesi öngörülüyor. 

Lokasyon olarak Beylikdüzü Yakuplu marina yolu üzerinde bulunan projede ödeme koşullarına göre yüzde 25 peşinat verildiğinde yüzde 75`i banka kredili olaral ödeniyor. 

Dekar Asmalı Hayat`ta ticari alanlar 4 bin 350 metrekarelik alan üzerinde yayılacak. A, B ve C blokları olan projede ikiz bahçeli, sıralı bahçeli sıralı katlı ve bahçeli ev tipleri yer alacak.

Ortak kullanım alanları arasında projede basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness salonu, tenis kortu, bisiklet parkurları ve özel yürüyüş alanları bulunuyor. 

Dekar Asmalı Hayat`ta ikiz dublekslerin fiyatı 1 milyon 800 bin TL ile 1 milyon 900 TL arasında, 3+1 dublekslerin fiyatları 664 bin TL ile 715 bin TL arasında, tek katlı bahçe katı evler ise 760 bin TL ile 899 bin TL arasında, 4+1 evler ise 664 bin TL ile 1 milyon 140 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Kaynak: Emlakhaberi.com