Trabzon’u keşfetmelerini SAĞLAYACAĞIZ!

Trabzon’u keşfetmelerini  SAĞLAYACAĞIZ!

Dünyanın en büyük emlak fuarına davet edilen Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu hedefini açıkladı…

Dünyanın en büyük emlak fuarına davet edilen Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu hedefini açıkladı…

 

Dubai’de düzenlenecek olan dünyanın en büyük emlak fuarı İnternation Property Show 30 Mart tarihinde açılacak. 1 Nisan tarihine kadar sürecek olan fuara Türkiye’den sadece 3 emlak firması katılabilecek. Türkiye’de seçilen 3 emlak firmasından Karadeniz Bölgesi’nden sadece Trabzon’dan Saral Gayrimenkul davet edildi. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın bölgeyi tanıtıcı standının hemen yanında 15 kişilik profesyonel ekibiyle yer alacak olan Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, Dubai’de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

 

ÖNCELİĞİMİZ GEVÜN VERMEK

 

Semih Sarıalioğlu, Dubadi’de ki çalışmaları hakkında açıklamalar yaparak, “Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. Yabancı misafirlerimizin Trabzon’u keşfetmelerini sağlamak için yatırımcıları bölgemize çekmek için profesyonel ekibimizle orada olacağız. AR-GE ekibimizle hazırlıklarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Farklı projelerle, dikkat çekici argümanlarla orada olacağız. Bizim en önemli birinci öncelik güvendir. Bu güveni hissettireceğiz. Bir nevi bölgemizle Dubai arasında köprü kurmak istiyoruz” şeklinde mesaj verdi.

 

“Şaşırtıcı, beklentilerin en üstünde hizmet bizim iş disiplinimizdeki misyonlardan biridir” diyen Semih Sarıalioğlu, “Trabzon bölgemizin başkentidir. Son yıllarda bölgemizde alt yapı çalışmaları zirve yaptı. Tabiki daha fazla yapılmalıdır. Bölgemizin buna ihtiyacı var. Bu çalışmalar bizim dünyaya açılmamızda önemli bir basamaktır” dedi.

 

NOT : Bu Fuar international property show 30-31  mart 1 nisana kadar üç gün

 

 

                                                                                    SARAL GAYRİMENKUL

                                                                                    YÖNETİM KURULU BAŞKANI

                                                                                    Semih Sarıalioğlu