TOKİ`den İndirim Kampanyası 2015!

TOKİ`den İndirim Kampanyası 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen kampanya Pazartesi günü başlayacak. Kampanyadan borcunu peşin ödemek isteyenler yararlanabilecek. İşte yüzde 20 TOKİ indirimi 2015 detayları...

TOKİ borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri sahipleri için bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında uygulanacak olan indirim oranı yüzde 20 olarak belirlendi.

TOKİ indirim kampanyası kapsamında Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası veya ING Bank ile çalışıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler borçlarını belirtilen bankalar aracılığıyla ödeyebilecek.

Vadesi 12 ay ve daha az olan projeler ve idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçları bulunmayanlar kampanyaya dahil edilmiyor.

Yüzde 20 TOKİ indirimi 2015!

Başvuruları 23 Şubat ile 19 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan TOKİ indirim kampanyası geri ödemeleri devam eden, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş olan konut ve işyeri sahipleri için geçerli olacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız!