Sinpaş’tan Liva ve Köyceğiz için büyük Ramazan indirimi

Sinpaş’tan Liva ve Köyceğiz için büyük Ramazan indirimi

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor. 06 Haziran – 07 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Liva ve Köyceğiz projelerinden konut alan herkese liste satış fiyatı üzerinden tam 25.000 TL özel Ramazan indirimi uygulanacak.

Peşin veya banka kredili ödemelerde; satış fiyatının tamamının peşin veya banka kredisi ile ödenmesi durumunda %20 peşin indirim iskontosu uygulanacak. Peşin ödemelerde her iki projede de direk tapudan satış imkânı bulunuyor. Banka kredisi ile ödeme yapmak isteyen müşterilerimize Sinpaş’a özel faiz oranları sunulacaktır. Şirket bünyesinde ise 40 aya kadar vade imkânı sunulmaktadır.

 

Liva’da yaşam

 

Yaşamın başladığı Liva Turkuaz, sağladığı ulaşım kolaylıklarının yanı sıra sakinlerine sunduğu sosyal donatılarla da fark yaratıyor. Proje sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, çiçek bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite olanağından yılın her döneminde yararlanabiliyor. Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki doğal göletiyle masmavi bir yaşamın kapılarını açan Liva’da günün her saati evden çıkıp sandalla göl gezintisi yapabiliyor, göl kenarındaki kış bahçelerinde dört mevsim boyunca aileler ve dostlar hep birlikte keyifli dakikalar geçirebiliyor. Daha sağlıklı, dinamik ve formda bir yaşam için spor olanakları sunan Liva’da yetişkinler ve çocuklar için göl ve şelale manzaralı kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada oynama imkânı veren tenis kortu, streetball alanı, squash salonu, fitnesscenter, saunalar, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor. Çocuklar için de keyifli eğlence imkânı sunan Play Zone’un rengârenk dünyasında çocuklarınız doyasıya eğlenirken siz de projede yaşamın tadını çıkarabiliyorsunuz.

 

Köyceğiz’de yaşam

 

Ev teslimlerinin başladığı Sinpaş Köyceğiz’de aileler, masmavi gölü, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile güneye inmek için sadece evlerinden çıkmanın konforunu yaşayacaklar. Sinpaş Köyceğiz’de köy yaşamının huzuru yeniden hayat bulacak. Köyceğiz’de yaşayanlar, çınar ağaçları, taş dokulu yapıları, köy kahvesi, çeşmesi, göleti, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile kendi evlerinde güneye inmeden güneyde yaşamanın tadını çıkaracaklar. Masmavi gölün ortasındaki yeşil alanda bulunan orta kahvesindeki restoran ve cafeler de Köyceğizlilerin yeni buluşma noktası olacak. Peyzajı 2500 metrekarelik göletin etrafında geliştirilen projede, patikalarda, yeşilin içinde saklanan yürüyüş parkuru boyunca yer yer nar ve portakal-mandalina ağaçları, zambak bahçeleri arasında dinlenme terasları, su kenarı locaları, hamaklar, salıncaklar, sakin kitap okuma köşeleri yer alacak. Projenin içinde yer alan kapalı sosyal tesiste ise havuzlardan fitness salonuna kadar Köyceğizlileri formda tutacak pek çok sosyal olanağa sahip olacak. 

 

Liva ve Köyceğiz’in değeri her geçen gün artıyor!

 

Sinpaş Yapı’nın kalitesi, mimarisi, sosyal donatıları, su alanları ve çevre düzenlemeleriyle göz kamaştıran Liva ve Köyceğiz projeleri konumu itibariyle de eşsiz bir noktada yer alıyor. 3. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte İstanbul’daki en önemli destinasyonlara yakın konumlarıyla dikkat çeken projeler Sabiha Gökçen Havaalanına rahat ulaşım imkânı ile de kolaylık sağlıyor. Çok yakında hizmete girmesi planlanan metro ulaşımıyla da projeler değerini her geçen gün artıyor.

Kaynak:  www.Emlakhaberi.com