Multikent, Gayrimenkul Sektörüne Multi Farkla giriyor

Multikent, Gayrimenkul Sektörüne Multi Farkla giriyor

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, gayrimenkul sektöründe fark yaratan iş modeliyle yerini aldı. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent`in ilk şubesi İstanbul - Beylikdüzü`nde faaliyete başladı.

Yenilikleriyle fark yaratmak için yola çıkan Multikent, 30.000’in üzerinde gayrimenkulün satışını gerçekleştiren profesyonel ekibiyle; yurtiçi ve yurtdışında, konut, arsa, ticari gayrimenkuller, arazi ve tarla gibi pek çok gayrimenkul ürünüyle aracılık hizmeti vermektedir. Bunun yanı sıra; proje satış ve pazarlama hizmetleriyle de, inşaat projelerinin profesyonel biçimde, kısa sürede ve yüksek karlılık oranlarıyla, satış ve pazarlama organizasyonunu üstlenmektedir.

Yurtdışına da Kolaylıkla Gayrimenkul Satışı Yapılabilecek!
UPN ve Glorest gibi Gayrimenkul Sektörü’nün önemli şirketlerini de bünyesinde bulunduran ve yurtdışında çok güçlü bir satış ağına sahip olan Ulak Grup; Multikent ile de Türkiye’de daha önce uygulanmayan bir stratejiyle, gayrimenkul hizmeti sunmaktadır. Yurtiçi gayrimenkulleri, yurtdışı müşterisiyle de buluşturan ve gayrimenkullere değer kazandıran iş modeliyle, şimdiden Türkiye’de yeni bir sisteme öncülük edecek gibi görünüyor.

Bu Sistem Nasıl Çalışıyor?
Gayrimenkul sahipleri, gayrimenkullerini Multikent’e teslim ediyor ve gayrimenkuller yurtiçi veya yurtdışı yatırımcıların ve kurumsal müşterilerin de beğenisine sunuluyor. Zengin portföy ve güçlü bir satış ağına sahip olan Multikent, A’dan Z’ye tüm satış süreçlerini profesyonel bir ekiple yürüterek, gayrimenkul sahiplerinin, tüm beklentilerine hızlı ve etkili çözümler sunuyor.

multikent görücüye çıktı


Gayrimenkulde Bir İlk; 3 Boyutlu Sanal Gerçeklik
Multikent, 3 boyutlu ‘sanal gerçeklik’ sistemi ile müşterilerine istedikleri gayrimenkulü, 3 boyutlu bir ortamda görebilecekleri, gayrimenkulün içerisinde gezinti yapabilecekleri ve her türlü ayrıntıyı rahatlıkla inceleyebilecekleri bir platformda, üst düzeyde bir sunum deneyimi yaşatacak.

Güçlü Çağrı Merkezi Ekibi ile Müşteri Memnuniyetinde İddialı!
Profesyonel çağrı merkezi ekibiyle her türlü soru ve görüşlere cevap verebilecek olan çağrı merkezi gayrimenkulünü Multikent bünyesinde değerlendirmek isteyen tüm müşterilerine 444 8 211 numarası ile ‘Multi Hizmet’ sloganıyla hizmet verecektir.

İnşaat Projeleri için Satış ve Pazarlama Organizasyonu 
Multikent, gayrimenkul hizmetleri dışında, inşaat projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunu profesyonel ekibiyle gerçekleştirecek. Multikent, inşaat firmalarının ihtiyacı olan tüm gereksinimleri de göz önünde bulundurarak; satış ofisi ve satış ekibi oluşturulması, satış materyalleri tedariği, reklam ve kampanya yönetimi, CRM, Call Center ve satış sonrası hizmetlere kadar, A’dan Z’ye tüm organizasyonu yürütecek.

multikent gayrimenkul


Çağrı Merkezi : 444 8 211
info@multikent.com.tr
www.multikent.com.tr

Kaynak: Emlakhaberi.com