Konforlu bir hayata Adım İstanbul ile adım atın!

Konforlu bir hayata Adım İstanbul ile adım atın!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir`de hayata geçen Adım İstanbul; şehir yaşantısından beklediğiniz her şeyi size iki adımda sunacak

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de yükselecek olan Adım İstanbul projesi, bir ayda yoğun talep gördü. Renkli bir sosyal hayatla evinizdeki huzuru, şehirle doğayı, ulaşım olanaklarıyla yatırım fırsatlarını bir arada sunan proje 615 daire ve 120 ticari üniteden oluşuyor.

 


Sağlam zemin kuşağında büyüyen Başakşehir’de, 3. Köprü’den 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi’ne kadar, devasa projelere ev sahipliği yapıyor. Adım İstanbul, yakın çevredeki geniş ulaşım seçenekleri, eğitim, sağlık ve sosyal olanaklarıyla yaşam kalitesini birkaç adım ileriye taşıyor.


615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan Adım İstanbul projesi, skylight’lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam – soyunma odaları, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları ve su oyun havuzları gibi sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, Şehir Parkı’na açılan caddesi ve cadde mağazalarıyla konut sahiplerine tüm sosyal olanakları bir arada sunuyor.

 


Konforlu Bir Hayata Adım Atın

 

615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan Adım İstanbul’da 2+1’den 5+1’e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı m2 seçeneği bulunuyor. Doğayla iç içe bir yaşam sunan proje, kendinizi huzur içinde hissedebileceğiniz rahatlıkta tasarlandı. Standartların aksine yüksek tavanları, geniş alanları, çamaşır odaları, açık, kapalı ve park manzaralı balkonlar şehrin içinde doğayla kucaklaşma imkanı sağlıyor.


İstanbul’un Kalbinde Bir Yaşam


Başakşehir’de kurulacak olan yeni kent meydanıyla komşu konumda bulunan Adım İstanbul, yaşamın tam kalbindeki yerini alıyor. Evlerinin altında yer alan cadde mağazalarında dünyaca ünlü markalar, şık kafeler ve alışveriş seçenekleri konut sakinlerini bekliyor. Burada dilediğiniz zaman güvenle yürüyüş yapabilecek, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte dinlenme alanlarında keyifle zaman geçirebileceksiniz. Yeni İstanbul’un enerjisini kesintisiz olarak yaşayacağınız projede sosyal hayatın tam merkezinde yer alacaksınız.


Bir Parktan Çok Daha Fazlası

Çocukların eğlenmeleri kadar bedensel ve zihinsel gelişimlerine önem veren Adım İstanbul projesinde çocukları bir salıncak ve kaydıraktan çok daha fazlası bekliyor. Çocukların güvende olmasını öncelik edilen İlk Adım Çocuk Parkı, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine yardımcı olacak şekilde tasarlandı.

Çocukların yanı sıra yetişkinler için de nefes alacak bir saha sunan Adım İstanbul’un kalbi; yürüyüş parkurları, yeşil alanlar ve süs havuzlarıyla çevrili bu meydanda atıyor.


Avantajlı Fiyatlara Adım Atın


Adım İstanbul projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı m2 seçeneği bulunuyor. Lansman avantajıyla peşin alımlarda %10’a varan indirim fırsatı sunan projede fiyatlar 406.800 TL’ den başlıyor.

Kaynak: EMLAKHABERİ.COM