Gayrimenkul sektörü Hürriyetemlak.com iftarında buluştu

Gayrimenkul sektörü Hürriyetemlak.com iftarında buluştu

Gayrimenkul sektörünü Bu Mübarek ramazan ayında bir arayan getiren hürriyetemlak.com sektörde dinmemizim oluşturan sektör yetkilileriyle hem kaynaşma hem bilgi alış verişinde bulundular.

Beylikdüzü, Esenyurt, Bakırköy, Küçükçekmece Bölgesinde hizmet eden Gayrimenkul Sektörün öncü emlak ofislerini Florya Uludağ Restoranda bir araya getiren Hürriyetemlak.com’un verdiği iftarda buluşturdu. Yoğun katılımın olduğu davete söktürün lider emlak ofislerini bir biriyle kaynaştırma ve tanışma yemeği güzel bir orta içinde geçti,

Ramazan’ın manevi gücünü birlikte hissetmenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Hürriyet Emlak.com yetkilileri , “Bu önemli ayda birlik ve beraberlik içinde olmak hepimiz için çok önemli;  biz de Hürriyetemlak.com olarak sektörü bir araya getirmek istedik” dedi.

Sektörün öncülerinden olan Emlak34 Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özel  ve Wec Çağdaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ayrıca İstanbul Emlakçılar Odası Denetim Kurulu Başkanı Erkan Özgür “Gayrimenkul camiasındaki kaynaşma, dayanışma ve paylaşma için bu tip organizasyonlar çok önemli. Bizlere bu  iftar yemeğine davet eden Hürriyetemlak.com yetkililerine teşekkür ederiz. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı`nı şimdiden tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz dediler.