Evalpark İstanbul ön talep toplamaya başladı.

Evalpark İstanbul ön talep toplamaya başladı.

Eval İnşaat’ın merakla beklenen projesi Evalpark İstanbul, Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde hayata geçiyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede Eval İnşaat, Mart ayında düzenlenecek lansman öncesi ön talep toplanmaya başladı.

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir’e komşu Bahçekent bölgesinde ‘‘Evalpark İstanbul’’ projesini hayata geçiriyor.

Projelerinde yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, tüm hazırlıklarını tamamladığı Evalpark İstanbul projesini Mart ayı içerisinde lanse edecek.

Markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye imzasını atacak firma, rezidans, konut ve ticari alanlardan oluşan A plus bir proje geliştiriyor. İki etaptan oluşan ve ilk etabında 382 konut ve 11 ticari ünitenin yer alacağı proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

BAHÇEKENT’İN EN YENİ PROJESİ

Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki ticari üniteleri ile bölgenin yeni yüzünü oluşturacak.

TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan ve merkezi lokasyonuyla yatırımcısına kolay ulaşım imkanı sunan proje, yüzde 70’i yeşile ayrılmış yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.

1+1 2+1 ve 3+1 olmak üzere üç farklı daire tipinin yer aldığı Evalpark İstanbul’da konut alıcıları için alternatifli seçenekler sunuluyor. Projede daireler 72 metrekareden başlayıp 160 metrekareye kadar çıkıyor.

İki etaptan oluşan projenin ilk etabında 382 residence daire ve 11 adet cadde mağazalarından oluşmaktadır.

EVALPARK’TA YÜKSEK STANDARTLARDA BİR YAŞAM

Evalpark projesinde; spor alanları, yüzme havuzları, Türk Hamamı, sauna, eğlence mekanları, fitness salonu, çocuklar için kreş ve Oyun alanları yer alıyor.

Ayrıca bahçesi, peyzajı ve çevresiyle canlı bir yaşam sunan projede keyifle yürüyüş yapacağınız suyolları bulunuyor.

BUGÜNÜN VE YARININ KAZANANI EVALPARK’LI OLACAK

Evalpark İstanbul projesini bölgenin en değerli noktalarından birinde konumlandırdıklarını belirten Eval İnşaat Proje Satış Koordinatörü Asım Arvas; “Evalpark İstanbul projemiz için yoğun bir çalışma temposuna girdik ve her detayı için özenle çalıştık. Tasarımı ve mimarisiyle beklentileri tam anlamıyla karşılayacağımız projemizde birinci sınıf malzeme kullanılıyor. Projeyi Bahçeşehir’e komşu Bahçekent’in en değerli noktalarından birinde geliştirdik ve bu proje bölgeye katma değer katacak. Her gün değer kazanan bir bölgede yer alan projemizde konut alanlar bugünün ve yarının kazananı olacak. Projenin yüzde 70’ini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırarak ferah bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Şuan ön talep toplama sürecinde olduğumuz projemizi Mart ayında satışa sunacağız.” dedi.

CAZİP FİYATLAR, ALTERNATİFLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Evalpark İstanbul’da 219.600 TL’den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Yüzde 35 peşinat ile Eval İnşaat bünyesinde 36 aya kadar da vadelendirme yapılabiliyor.

ULAŞIM OLANAKLARININ MERKEZİNDE BİR PROJE

Bahçeşehir’in yanı başında ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Evalpark İstanbul, muhtemel Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Tem Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği proje, 2018 yılının Ekim ayında teslim edilecek.

Kaynak: Emlakhaberi.com