Emlak sektörünün en görkemli lansmanı

Emlak sektörünün en görkemli lansmanı

Türk inşaat sektörünün öncü firmalarından Artaş Grubu, Aydınlı Group ve Keleşoğlu İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un “Bulvar” etabının lansmanı da sektörde bir ilk oldu

Türkiye`nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul`un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan “Vadistanbul Bulvar” etabının lansmanı büyük beğeni topladı. 19 Şubat akşamı Çırağan Sarayı`nda düzenlenen Vadistanbul Bulvar projesinin lansmanı son derece görkemli bir organizasyonla gerçekleştirildi. İnşaat sektörünün en aktif PR ve etkinlik ajansı FKR Event`in imzasını taşıyan lansman, konseptiyle davetlilerden tam not aldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği Vadistanbul Bulvar`ın lansmanına iş dünyasından birçok önemli isim ve yabancı yatırımcılar katıldı. İstanbul`un dünya sahnesindeki önemli sembol projelerinden Vadistanbul, arsa hariç 2 milyar TL`lik dev bir yatırımla hayata geçiriliyor. 3 parselde, toplam 424 bin metrekarelik arsada geliştirilen Vadistanbul, 3 farklı etaptan meydana geliyor. Türk inşaat sektörünün sembolü olarak da konumlanan Vadistanbul, “Bulvar” etabındaki 760 metrelik alışveriş caddesi, 70.000 metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180.000 metrekarelik ofisleriyle, 5 yıldızlı lüks oteliyle, dünyaca ünlü mağazaları, restoranları ve kafeleriyle emsalsiz donatılara sahip. Üç yıl içinde İstanbul`un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geleceği belirtilen Vadistanbul Bulvar, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı`na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla her yöne ulaşım imkanı sunan bir yaşam merkezi olacak.

Yüksek yatırım değeriyle dikkatleri üzerine çeken Vadistanbul`un kalbi konumundaki “Bulvar” etabı bünyesindeki ofisler, lansman dönemine özel olarak metrekaresi 3.400 Dolar`dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yurtdışından birçok yatırımcının talebini alan Vadistanbul Bulvar`ın satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor.