Coldwell Banker Deneyimi Beylikdüzü`nde!

Coldwell Banker Deneyimi Beylikdüzü`nde!

Coldwell Banker Orion Gayrimenkul Beylikdüzü Beykent`te Görkemli bir açılış töreniyle hizmete başladı.

Coldwell Banker yeni ofisiyle Beylikdüzü Beykent`te Açıldı. Beylikdüzü Belediye başkanı tarafından kesilen açılış kurdelesi sonrası, ofis yöneticileri tarafından bilgilendirme yapıldı.

Coldwell Banker Deneyimi Beylikdüzü`nde!

Farklı illerden gelen Coldwell Banker Broker`ları ile seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen açılışa Emlakhaberi.com Genel yayın yönetmenimiz Kadir Özel  Haber Müdürü Durbey Duran ve Beylikdüzü.com.tr Genel yayın yönetmeni Nurhayat Varoll`da katıldı.

Dünyanın en köklü ve bir numaralı gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, uluslararası deneyimini Beylikdüzü’ne taşımış oldu. Coldwell Banker, dünya genelinde her yıl istikrarlı olarak büyümekte olan gayrimenkul pazarında kendi işini yapmak veya geliştirmek isteyen dinamik girişimciler için özel fırsatlar sunuyor. Küresel düşünme yaklaşımı ve yüz yılı aşkın tecrübesiyle paydaşları için bir yol gösterici oluyor.

Teknolojinin tüm olanaklarını kullanan, takip eden, geliştiren ve uygulayan bir marka olan Coldwell Banker, dünyadaki liderliğini, inşaat sektöründe hızlı bir büyüme yakalayan Beylikdüzü`nde de sürdürmeyi hedefliyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Colwell Banker Ülke başkanı Dr. Gökhan Taş, Beylikdüzü Beykent Broker Nedim Diker, ilçe emlak gayrimenkul sektörü temsilcileri ve çok sayıda davetli ve BASIN mensupları katıldı.

Kaynak: EMLAKHABERİ.COM