TEB kampanya yaptı, Konut kredisi faiz oranını 1`in altına çekti

TEB kampanya yaptı, Konut kredisi faiz oranını 1`in altına çekti

Konut projelerinin lansman ayında olması, konut satışlarında bir artış yaşanması konut kredisi faiz oranlarının yeniden düzenlenmesini ve faiz oranların düşmesini tetikledi gibi görünüyor. Bu kapsamda TEB yeni bir kampanya ile konut kredisi faiz oranların

Konut projelerinin lansman ayında olması, konut satışlarında bir artış yaşanması konut kredisi faiz oranlarının yeniden düzenlenmesini ve faiz oranların düşmesini tetikledi gibi görünüyor.

Türkiye`de piyasalarda yaşanan olumlu havanın da getirdiği etkiyle, Mayıs ayı itibariyle çok sayıda konut projesi lansman yaparak satışa çıkmaya başladı.

Bu olumlu havadan etkilenmeye başlayan bankalar da atağa kalkmış gibi görünüyor. Konut satışlarının ve yeni projelerin artması banka konut kredilerinde faizlerin düşmesine yol açıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından, başlatılan kampanya kapsamında konut kredisi faizini yüzde 1`in altına düşürdü. 

TEB tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, banka kampanya kapsamında konut kredisi faiz oranını 120 ay vadeye kadar yüzde 0.99 olarak uygulamaya başladı. 

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "Bu kampanya kapsamında 120 aya kadar yüzde 0.99 faiz oranı sunuyoruz. Aynı zamanda farklı ödeme planları oluşturabiliyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan müşterinin bütçesine ve ihtiyacına göre kendisini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmektir"ifadelerini kullandı.