Kişiliğinize Uygun Ev Hangisi?

Kişiliğinize Uygun Ev Hangisi?

Nasıl bir evde yaşamak istediğiniz sorulsaydı, cevabınız ne olurdu?

Sınırsız para ve bir seçenek şansınız olsaydı, hayatınızı nasıl bir yerde geçirmek istediğinizi hiç düşündünüz mü? Hayal gücünüzü şenlendirecek seçeneklerle size farklı barınma seçenekleri... Peki bu evlerden hangisi sizi yansıtıyor?

 

 

Doğayla başbaşa, bir ağacın üzerine yerleştirilmiş, teknolojiden ve her türlü konfordan uzak ama bir o kadar da sağlıklı ve doğal bir yaşamı arzuluyorsanız Ağaç Evi tam size göre bir tercih olabilir.

 

 

Hayvanlara ve doğaya düşkün müsünüz? Kendi doğal ürünlerinizi de temin edebileceğiniz hatta para bile kazanabileceğiniz, hayvanlarınız, bakıcıları, aileniz ve misafirlerinizle huzurlu bir yaşam sürebileceğiniz Çiftlik Evi...

 

 

"Yok ben soğuk severim, şömine ateşi olmazsa olmazımdır" diyorsanız dışı buzlar gibi, içi sıcacık bir Dağ Evi...

Lüks severler, "her şey ayağıma gelsin ben sefasını süreyim" diyenler için havuzlu, şık bir Villa..

 

İçinizdeki maceraperest her an yeni yerler keşfetmenizi ve asla bir yere bağlı kalmamanızı istiyorsa, hem yaşayıp hem keşifler yapabileceğiniz bir Karavan?

 

Biraz da inzivaya çekilmek isteyip, fazla gösterişten uzak durmak isteyenler için mütevazi olduğu kadar lüks ve konforlu bir müstakil ev.

 

 

İçindeki doğa sevgisi ve bir parça ilkel yanı hiç körelmeyen, teknolojiye ısınamayan, çiçekle böcekle muhabbeti bol olanlar, kendi bulup, pişirip, yemeyi sevenler için Orman Evi

 

Hem nitelikli yaşayıp, hem teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanıp, gece şehrin tozunu attırıp, gündüzleri o curcunadan kopamayanlar için Rezidans Daireler

 

 

Daha sakin ve normal bir hayat sürmek, şehir merkezine yakın olmak, sokağa çıktığında bakkalından, marketinden ihtiyacını karşılayamak, komşusuna uğrayamak, mahallesinden kopmak istemeyenler için Apartman Dairesi.