VARYAP : METROPOL İSTANBUL

İstanbul / Ataşehir

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 700,000 m²

+90 216-576 09 44

Metropol İstanbul bir rezidans, bir home ofis, ve ana kule olmak üzere toplam 3 kule ile Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak alışveriş ve yaşam merkezinden oluşan karma bir projedir. Proje, yeni Finans Merkezi’nin ana elemanlarından birini oluşturmaktadır. Öne çıkan özellikleri arasında, Avrupa’nın en yüksek binalarından biri olacak kule, lüks alışverişi yeni boyutlara taşıyan 400 metrelik “Catwalks” caddesi, home-office konsepti ve 16 salonluk dev sinema kompleksi bulunmaktadır.

Dünya’nın sayılı metropollerinden birinde yükselen bir dünya projesi...

Tarihte sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış, yeniliklerin başladığı bu topraklarda atılacak her adım, buna değmeliydi. Adından söz ettirecek yenilikçi bir proje geliştirmek için yola çıktık ve sadece en iyiler ile çalıştık. Çünkü İstanbul için en iyisini yapmaktı hayalimiz ve çağ açıp kapatan bu şehirde yükselen bir yeni çağ projesi geliştirdik: METROPOL İSTANBUL

Mimari açıdan hayranlık uyandıran, heyecan verici bir tasarım...

Birçok uluslararası başarının altında imzası olan RMJM’in tasarladığı, sayısız ödül almış projenin mühendisi olan HYDER’in mühendislik çalışmalarını gerçekleştirdiği, en iyilere ev sahipliği yapan en’lerle dolu bir hikaye.

Yeni kurulacak finans merkezi ile, dünyanın finans üssü olmaya aday İstanbul Ataşehir’de gerçekleşen bir ilk...

Avrupa’nın en yüksek yapılarından biri olacak kulesi, rezidans ve ofis yaşamına bambaşka bir bakış açısı getiren konsepti, 400 metrelik uzunluğuyla İstanbul’un en moda alışveriş caddesini içinde barındıran şehrin en büyük ve prestijli alışveriş ve yaşam merkezi, 17 salonu ile Anadolu Yakası’nın en büyük sinema salonu gibi birçok en’e sahip Metropol İstanbul, İstanbul’a gerçekten çok yakışacak.

TÜRKİYE ve İSTANBUL

Sahip olduğu kültürel zenginliği ve büyüyen ekonomisi ile hızla dünyanın yeni çekim merkezine dönüşen Türkiye, yerli ve yabancı pek çok yatırımcının dikkatini çekiyor. Yeni kurulacak finans merkezi ile artık dünyanın finans kalbini tutacak olan İstanbul’da, hayata geçirilecek Metropol İstanbul projesi ile dünyaya güçlü bir mesaj gidiyor şimdi...

“Boğaz’ına kadar güzelliklerle dolu bu şehirde, yepyeni bir yaşam”

İstanbul / Ataşehir

Bize Ulaşın