Ekşinoz Truva Evleri Esenyurt`a Yükseliyor

Ekşinoz Truva Evleri Esenyurt`a Yükseliyor

Esenyurt`ta 5. Projesinin hazırlığını gerçekleştiren CBC İnşaat Ekşinoz Truva evleri ile yeni bir yaşam merkezi inşaa etmeyi planlıyor

İstanbul Esenyurt ve Beylikdüzü İlçelerinde  ürettiği projelerle adını duyuran CBC İnşaat, yeni gayrimenkul projesi için yine Esenyurt`un En güzel mahallesi olan Eşkinoz Mahallesini seçti. Esenyurt`ta 5. projesinin Temelini atan CBC İnşaat, Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Özkul bölgenin en güzel konumu cadde üzeri bir dükkanları ile Ekşinoz Truva Evleri bölgye renk katacak dedi.

Ekşinoz Truva Evleri İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede yer alan 36 daire 7 Ticari bölümlerin  satış süreci çok kısa zamanda başlanacak.

CBC İnşaat imzası ile inşa edilen Ekşinoz Truva  Evleri iki blok halinde yükseliyor. Projenin 2016 yılında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Ekşinoz Truva Evleri fiyatları:
2 oda 1 salon konutlar 225 bin TL`den, 
3 oda 1 salon konutlar 275 bin TL`den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

CBC İNŞAAT HAKKINDA

1970 li yıllardan itibaren mobilya ,inşaat,gıda ,turizm ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Cebecioğlu ailesinin yeni kuşak şirketi olan CBC yapı ltd şirketi inşaat sektöründe 1996 yılından itibaren bir çok nitelikli ve kaliteli yapılar yapmaktadır. Ayrıca akaryakıt ve gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermektedir.

Kaynak: Emlakhaberi.com