BAKIRKÖY 46`YA MÜHÜR VURULDU

BAKIRKÖY 46`YA MÜHÜR VURULDU

Ağaoğlu, Bakırköy 46 projesine vurulan mühürün ardından açıklama yaptı.

Büyük Rüşvet Operasyonu kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan işadamı Ali Ağaoğlu`na bir darbe de Bakırköy Belediyesi`nden geldi. 
 
8 saatlik sorgusunun ardından serbest bırakılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun Bakırköy 46 projesine mühür vuruldu.
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu proje ruhsatının değil, planın iptal olduğunu söyleyerek karara itiraz edeceklerini söyledi.
 
İddialara göre Ali Ağaoğlu`nun gözaltına alınma sebeplerinden biri de `Bakırköy 46` projesiydi. Projenin arazisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından `özel proje alanı` ilan etmiş ve 2013 Ocak`ta imar planlarında değişiklik yaparak İBB`nin itirazlarına rağmen yapılaşmaya açmıştı
 
 Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu proje ruhsatının değil, planın iptal olduğunu söyledi. Kararı öğleden sonra duyduklarını belirten Ağaoğlu, Pazartesi günü itiraz haklarını kullanacaklarını dile getirdi. Ağaoğlu, “Kurumlar arası çekişmenin sonucunu yaşıyoruz. Neticede bize ruhsat veren de Bakırköy Belediyesi. Sapla saman karıştı. Ama unutmayalım ki yanlış hesap Bağdat’tan döner” dedi.
 

KAYNAK:www.milliyetemlak.com