Aydos Country`de Evler Satışa Sunuldu!

Aydos Country`de Evler Satışa Sunuldu!

Sinpaş`ın Anadolu yakasında Sancaktepe`de geliştirdiği yedinci projesi Aydos Country, lansman dönemi gördüğü yoğun ilgiden dolayı yeni evleri satışa sundu.

Şehrin gürültü ve stresinden uzak doğa ile iç içe konumu, mimari özellikleri ve peyzajıyla büyük beğeni toplayan Aydos Country, 8 Şubat Pazar günü yeni sakinlerini ağırladı. Anadolu yakasının en doğal yaşam projesi Aydos Country, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında eşsiz bir konuma sahip.

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun 2014 sonunda ön satışlarına başladığı Aydos Country’e yoğun ilgi devam ediyor. Lansmana özel kampanya ile birlikte yeni evler satışa sunuldu.

Projede özellikle bahçe katı evlere büyük ilgi gösterildi.

Hafta sonunu geçirmek için kaçtığınız kilometrelerce uzakta bir yer yerine Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Aydos Country’de, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip 900 daire yer alıyor. İstanbul merkezine 10 dakika uzaklıktaki Aydos Country’den 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem ulaşımı sağlanırken, yapımı devam eden 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı olacak.

1300 futbol sahası genişliğindeki ormanla komşu

Aydos Country, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu. Tamamıyla çam ormanlarıyla kaplı yaklaşık 10 kilometrekarelik bir alana yayılan Aydos Tepesi, bulunduğu Sancaktepe bölgesini İstanbul’un kişi başına düşen en fazla yeşil alan haline getiriyor.
Sinpaş GYO’nun doğanın kalbinde geliştirdiği Aydos Country projesi, koru yolu, göl, patikalar, balıklı göl, renk bahçesi, su değirmeni gibi doğal unsurlarla hazırlandı. Aydos Country’nin bina cephelerinde kullanılan taş görünümlü doku ve doğadan rengini alan pastel tonlar sıcaklığı mimariyle buluşturdu.

Aydos Ormanı’nda görülen taş rengi, manolya rengi, kiremit rengi ve koyu yeşil yaprak rengi gibi tonlar mimaride kullanılırken Aydos’un bol oksijenli havasının daha fazla yararlanmak için bütün daire tiplerinde geniş balkonlara yer verildi. Projede evler, doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan country tarzı özel iç dekorasyonla teslim ediliyor.

Doğanın kucağında sağlıklı ve zinde bir hayat Aydos Country’de

Projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Aydos Ormanı’nda yer alan doğal spor imkanlarının yanı sıra Aydos Country’nin içinde de zinde ve sağlıklı bir yaşam için herşey düşünüldü. Yüzme havuzu, fitness ve wellness center, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştirildi.

 

Çocuklar için eğlence dolu doğal bir dünya

Aydos Country’de, çocuklar da keyifle vakit geçirip eğlenebilecekleri doğal bir ortama kavuşuyorlar. Farklı yaşlara uygun temalı oyun alanlarının yanı sıra ağaç evler, uçurtma alanı ve su eğlence parkı da AydosCountry’de minik sakinlerini bekliyor.

Projeye hemen 50 metre mesafedeki Bilfen Koleji’yle birlikte, civardaki Bahçeşehir Koleji, Küçük Prens, Saint Joseph, SEV ve Alman Liseliler Vakfı kaliteli eğitim imkanı sunuyor.

1.700 TL’den başlayan aylık ödemelerle ormana komşu olun

1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan projede; yaşam seçenekleri 67 m2’den başlayıp 206 m2’ye kadar değişiklik gösteriyor.


 

Projenin künyesi
Proje adı: Aydos Country

Bölge: İstanbul Sancaktepe

Konut sayısı: 900

Ev tipi: 67 m2 ile 206 m2 arası daireler.

Teslim tarihi: Mayıs 2017 – Ağustos 2017

Kaynak: Emlakhaberi.com