Kayabasi satılık Kiralik İstiklal Caddesine Cepheli

Istanbul / Başakşehir / İkitelli

للبيع زمین 16,880,000 TL 4,219 m² / (Net) 4,219 m²











Mustakil Tek Tapudur Ana Caddeye Istiklal Caddesine 75  metre Cephesi olan 193 / 1 ada parsel , kendinizde sorgulayin Tapu Kadastrodan. tkpm  ve Başakşehir Belediyesi E İmar uygulanmasından . Mutlaka yerinede gidilip gorulerek dikkatli degerlendirilmeli , Başakşehir Belediyesinede İmar Müdürliügüne gidip istediğiniz gibi arastirin ogrenin Lutfen  . Yakinda uygulamaya açilacak . Ana yolda caddede Istiklal Caddesi bariyer var Karayollarindan izin alinarak acilabilir ancak hemen Yan yoldan 50 metre ilerden Kayasehir baglanti yolundan giris yaparak  direk arsaya ulasabirsiniz . Resimlerde de Hepsi detayli tek tek dikkatli bakildiginda var . Sonuç itibariyle paraniz ,  az değil Yatirim . Kanal Istanbul projesi basladiginda yeni yil 2020 de ihale yapildiğinda ,  her sey Cok degisir . Sorunsuz iyi bir yatirim ve Yeni Havalimanina yakin , yakinda m2 fiyati Mutlaka katlanacak  bu potansiyeli olan yakinda insaata baslanacak  son kalan bölge , duzgun yer . Ara parseller ile lütfen karşilaştirmayin .

Piyasadaki , bu cevredeki fiyatlara nazaran uygun avantajli Yatirim . 


KAYABAŞI MERKEZE - KAYAŞEHİR -  TOKİ - KİPTAŞ  - BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİ -  RAMİ YENİ TOPTANCILAR SİTESİ 1000 DÜKKAN a YAKIN MERKEZİ KONUMDA ANA CADDE ÜSTÜDÜR  / KESINLIKLE SOKAK ARASI İÇERDE  DEGILDIR . AZ BULUNACAK BİR KONUM . TİCARİ İMAR ALİNABİLİR

Arsaya mutlaka parsel sorgulama ile tam yerine gidin,  gittiginizde saginiz , solunuz , onunuz yada arkanizda her yonunuzde bitmis oturum baslamis binalari herseyi kendi gözünüzle  goreceksiniz . Resimlerle karşilaştirin . Yalan dolan üç kağit olmasin . İstanbul un yeni depreme dayanikli sağlam zemini olan yeri .

( SU ANDA ARSA İMARI VAR - ANCAK  UYGULAMASI  YOKTUR , YANİ SUAN İÇİN CEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIGI YAPI HAKKI şimdi hemen VERMEMEKTEDİR , BEKLEMEKTEDIR  ) Çevredeki inşaatlar tamamlandiğindan , Kanal İstanbul başlandığında 2020 de  kalan son bu bölge Cok Yakinda imara acilacaktir ve değerini bir anda bir  kaç kez katlayacaktir .  

Kiralik ta düşünülebilir Ana Caddeye 75 mt. Ve Yan Sokak 100 metre cephesi vardir .  Engebeli değil sadece biraz eğimlidir . 
15.000 TL aylik kira gelir potansiyeli vardir . Hurda Geri Dönüşüm , Palet , Tir Garaji , Lojistik , Nakliyat Ambar depolama , Sundurma Depolama Alani , Botanik Peyzaj Fidanlik Hali Saha .  Adaklik Kurbanlik yer olur ağaçlik var . Çevresindeki yollar sokaklar halihazirda açik . 

Alan da kazansin hayrini gorsun . Pazarlik ancak yerinde Arsa goruldukten ve belediyeye gidildikten tüm araştirmalar hatta emlakçilarla istişare yapildiktan sonra detayli yuzyuze konusulur . Otomobil daire vb takas fazla dusunmuyoruz  ancak her türlü  düşünce ve tekliflerinizi mesaj olarak yazarak iletebilirsiniz bizede uygunsa yani bizde düşünürsek size biz dönüş yapariz .  Başakşehir Merkeze yakin metro duraklarina da yakin  Imara acik hemen insaata baslanacak yerlerimiz satilik kiralik yerlerimiz var ancak fiyatlar farkli . Arayin , mesaj atin konuşalim . Uzun Vadeli  değil kisa vadeli bir Yatirim potansiyelidir .















معلومات رئيسية

حالة السجل العقاريالطرود منفصلة
أضعاف ما يعادلهالا
مقايضةنعم
مناسب لكرت البنكنعم
النظيرBelirtilmemiş
GabariBelirtilmemiş
سعر المتر4001 TL

بنية تحتية

يوجد غاز للتدفئة
خط كهربائي
مياه المجاري
خط الماء
راه باز می‌باشد

Istanbul / Başakşehir / İkitelli

mevlüt pınarbaşı
مسئول الشركة
+90 532-714 22 34
+90 212-486 15 75
مستشار الاعلانات إرسال رسالة
realty sec
Istanbul / Başakşehir
532-714 22 34
اعلان الشلركة
www.basaksehirrealtysec.com
الاتصال بنا

الخصائص المتشابهة