Londra`da Versace Evlerinin satisina basladi

Londra`da Versace Evlerinin satisina basladi

ABM invest Turk Yatırımcılara Londra`nın ilk marka projesi olan " VERSACE " evlerini sunuyor.

ABM invest`in uzman yatırım danışman ekibiyle faaliyet gösterdiğini ve kendi alanının en iyi firmalarıyla çalıştığını belirten Eroğlu:
VERSACE Evleri "Aykon Nine Elms Kulesi" Londra`da ilk moda markalı bir projedir ve merkezi onemli bir lokasyona sahiptir. 57 katlı gökdelen Versace tarafindan tasarlanmış 360 daire olacak ve 2020 yılında tamamlanacak. Proje ayrıca spor salonu ve iki araba asansöru diğer olanakların yanı sıra 9924 metrekarelik bahçeler kapalı yüzme havuzu ve jakuzi yer alacak ,

Dunyanin degisik ulkelerinden yatirimcinin ilgisini ceken Versace Evleri , isimlerini aciklayamayacagimiz bircok unlu kisiye ev sahipligi yapacak, Bu Elit projede ev sahibi olmak isteyen Turk yatirimcilar icin essiz bir firsat oldugunu belirtmek isterim.
Lansmani yapilirken promosyon fiyatla 715.000 Sterling`e satin alinan 1 studyo daire 2 hafta sonra rekor fiyatla 965.000 Sterling`e tekrar satis gerceklestirdi bu sansli yatirimciya yuksek bir kar getirdi.

Versace evleri için ingiltere yatirim danismanlik ajansi Abm invest, beş yıl içinde anahtarları aldiklari zaman bunları satmalari durumunda daireler yatırımcıların %23 – 37 kar elde edeceklerini ongoruyor.

Ali Eroglu, Londra`da Konut fiyatları istikrarlı bir şekilde guvenli bir pazara bağlı özellikleriyle yurtdışı yatırımcılardan yoğun talep almaktadir. Londra son on yılda % 6 fiyat artışı ile, dünyanın en sürdürülebilir gayrimenkul pazarlarından biri olmaya devam ediyor. Analistler önümüzdeki yıllarda bu istikrarli yukselisin devam edecegini belirtiyor , ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Emlakhaberi.com