İzmir’de Konut Patlaması Yaşanıyor

İzmir’de Konut Patlaması Yaşanıyor

Türkiye’nin 3′üncü büyük şehri olan İzmir, gayrimenkul sektörü açısından oldukça hareketli günler geçiriyor. ERA Türkiye Bornova ofisi Broker’ı Halil Baki, şehirdeki ekonomik hareketliliğin ticari gayrimenkul talebini artırdığını söyledi.

Türkiye’nin nüfus olarak ’3′üncü büyük şehri olan İzmir’in önümüzdeki yıllarda ticari olarak da bulunduğu konumdan daha üst seviyelere geleceğini bekliyoruz. Türkiye ulaşım ağının iyileştirilmesi ve buna paralel İzmir ilinin de ticari hareketliliği olan başta İstanbul olmak üzere diğer şehirlere yakınlığının artması, liman kenti olan İzmir’i daha hareketli hale getirecek. Özellikle, bu ekonomik hareketlilik ticari gayrimenkul ihtiyacını doğuracak ve birçok yeni sanayi ve depolama alanı yaratacaktır.Üretilecek konutların, çok çabuk talep görebilmesini tahmin etmek zor değil

 

İZMİR’İN BELLİ BAŞLI KONUT PROJELERİ

Karşıyaka Tower

İzka İnşaat‘ın İzmir Karşıyaka‘da hayat bulan Karşıyaka Tower projesinde 1 oda 1 salon daire kiralarının 2 bin liradan başlaması bekleniyor.

İzmir Karşıyaka bölgesinde İzka İnşaat tarafından 3 bin metrekarelik alanda 132c konuttan meydana gelen Karşıyaka Tower projesinde büyüklükleri 77 ile 180 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

KARŞIYAKA TOWER PROJE DETAYLARI

- Proje her katta 7 daire olacak şekilde dizayn edilmiş.

- Projenin en üst katında açık yüzme havuzu, güneşlenme terası ve dinlenme alanı bulunuyor

- Gün Sazak Bulvarı üzerinde yükselen Karşıyaka Tower projesi merkezi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

- Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nin hemen arkasında inşa edilen Karşıyaka Tower projesinde deniz manzarasına sahip daireler de yer alıyor.

Gloria Aparts

Temelsan İnşaat‘ın İzmir Konak‘ta hayata geçirdiği Gloria Aparts‘ta hemen teslim daireler 240 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İzmir’in Konak bölgesinde Temelsan İnşaat tarafından 3 bin metrekarelik alanda inşa edilen Gloria Aparts projesi toplamda 89 konuttan oluşuyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipi seçeneklerinin sunulduğu projede daire büyüklükleri 85 ile 145 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

GLORIA APARTS PROJE DETAYLARI

- Projenin bir bloğunda yaşam bir süredir devam ediyor. Diğer bloğunda teslimler bu yılın sonunda yapılacak.

- Gloria Aparts projesinde 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 daireler 140 ila 145 metrekare olarak tasarlandı.

- İzmir’in tam merkezinde Üçyol’da hayata geçirilen Gloria Aparts projesi hastanelere, üniversitelere, çevre yollarına ve üniversitelere yakınlığıyla dikkat çekiyor.

- Projede optimum metrakare kullanım alanı düşünülerek planlanan dairelerde fonksiyonellik ve sadelik ön planda tutuldu.

Seyirtepe Karabağ Konakları

Hasbağ İnşaat‘ın İzmir Karşıyaka‘da hayata geçirdiği konut projesi Seyirtepe Karabağ Konakları, sahip olduğu 3 farklı manzarayla dikkat çekiyor.

İzmir’in Karşıyaka bölgesinde Hasbağ İnşaat tarafından 4 bin metrekarelik alanda yükselen Seyirtepe Karabağ Konakları projesi 120 konuttan oluşuyor. Daire büyüklüklerinin 61 ile 154 metrekare arasında değiştiği projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

SEYİRTEPE KARABAĞ KONAKLARI PROJE DETAYLARI

- Örnek dairesi hazır olan projede 1 oda 1 salon daireler brüt 74 metrekare, net 61 metrekare, 2 oda 1 salon daireler brüt 125 metrekare, net 91 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise brüt 175 metrekare, net 154 metrekare olarak tasarlandı.

- İzmir Karşıyaka’da doğa, deniz ve körfez manzarasına sahip olan Seyirtepe Karabağ Konakları projesi akıllı ev sistemiyle dikkat çekiyor.

- Projede uzaktan kontrol sistemi ile dairenizi ısıtabilme, elektrik tesisatını dahi kontrol edebilme gibi konforlu ayrıcalıklar sunuluyor.

Doğapark Villaları

RTA Akay İnşaat‘ın İzmir Urla‘da hayata geçirdiği konut projesi Doğapark Villaları, 46 özel villadan oluşuyor.

İzmir’in Urla bölgesinde RTA Akay İnşaat tarafından 66 bin metrekarelik alanda inşa edilen ve 46 villadan oluşan Doğapark Villaları projesinde 240 metrekare büyüklüğünde 4 oda 1 salon konut tipi seçeneği sunuluyor.

DOĞAPARK VİLLALARI PROJE DETAYLARI

- Projede villalar brüt 240 metrekare, net 200 metrekare, 4+1 dubleks tipinde.

- Villalarda sulu şömine sistemle ısınma sağlanıyor.

- Her villanın müstakil bahçe alanlarının bulunduğu Doğapark Villaları’nda hobi bahçesine uygun alanlar da mevcut durumda.

- Doğayla iç içe bir yaşam sunan Doğapark Villaları, 46 villadan oluşan butik bir proje olarak öne çıkıyor.

- 66 dönüm arazi içerisinde 1400 metrekarelik müstakil tapulu 240 metrekarelik villalar oturuma hazır durumda.

- Sahile 5 dakika mesafede bulunan Doğapark Villaları projesinde 1400 metrekarelik müstakil tapulu 240 metrekare villalar oturuma hazır durumda.

Nif Erbek Kemalpaşa

Katal İnşaat‘ın İzmir Karşıyaka‘da yükselen konut projesi Aypark Residence‘ta anahtar teslim işlemlerinin Eylül 2016′da yapılması planlanıyor.

İzmir’in Karşıyaka bölgesinde Katal İnşaat’ın 30 bin metrekarelik dev bir alanda hayata geçirdiği Aypark Residence projesi 217 rezidans daireden oluşuyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipi seçenekleri sunulan projede daire büyüklükleri 119 ile 197 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

AYPARK RESIDENCE PROJE DETAYLARI

- Zengin sosyal donatılarıyla dikkat çeken Ayport Residence, 2 oda 1 salon daireler 119 ila 137 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 168 ila 197 metrekare olarak tasarlandı.

- İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka’da hayata geçirilen Aypark Residence, farklı mimarisiyle dikkat çekiyor.

- Akıllı ev sistemiyle donatılan projede daireler tek dokunuşla evinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz.

- Projede daire sahiplerine ek olarak ‘concierge’ hizmetleri de sunuluyor.