Evden çikolata çalan emlakçı işinden oldu

Evden çikolata çalan emlakçı işinden oldu

Londra`da bir emlakçı gösterdiği evden çikolata çalarken kamera kayıtlarına takıldı. Emlak şirketi çalışanın işine son verdi. Kiracı, denemek üzere evde bir video kamera sistemi kurmuştu.

ngiltere`de bir emlakçı, müşterilerine gösterdiği bir evden çikolata çaldığı için işinden oldu.

İçinde halen kiracı bulunan Londra`daki evi gezdirirken masada gördüğü çikolatayı cebine koyan emlakçı, kiracının yerleştirdiği kameraya yakalandığının farkında değildi.

Taşınma hazırlığında olan kiracı Jon Charter, yeni evine kurmayı düşündüğü kamera düzeneğini denemek için kayıt yaptığını ve çikolatasının çalındığını görünce ``ihanete uğramış gibi`` hissettiğini söyledi.

Emlak şirketi, sözkonusu elemanın artık yanlarında çalışmadığını duyurdu.

Video kaydında evi gezdirmekte olan emlakçı çıktıkları bir odaya tekrar geri dönüp masadaki çikolatayı ceketinin cebine koyuyor.

"Acaba başkalarının evinde neler olmuştur?"

Olay sırasında evde olmayan kiracı Jon Charter, hırsızlara karşı önlem olarak geliştirilen ve evin içinde herhangi bir hareket saptayınca anında kayda geçen kameranın çektiği görüntüler karşısında şaşkınlığını belirterek, ``Acaba başkalarının evlerinde neler olmuştur?`` diye soruyor.

Emlakçı, video görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, kan şekeri düştüğü için kendini kötü hissettiğini ve çikolatayı bu nedenle aldığını söyleyerek Jon Charter`dan cep telefonu mesajıyla özür diledi.

Fakat bu özrün yeterli bulunmadığı anlaşılıyor, zira emlak şirketi Your Move Sterling & Co, ``İtibarımızı korumak konusunda çok ciddiyiz. Bu olay hakkında bilgilendirildikten sonra derhal harekete geçtik. Sözkonusu eleman artık bizimle çalışmıyor`` şeklinde bir açıklama yaptı.

Emlak şirketi, kiracı John Charter`a ve evin sahibine özürlerini ilettiklerini ve anlayışları karşılığında iyi niyet jesti olarak bir miktar ödemede bulunulduğunu söyledi