BODRUMDA MUHTEŞEM KALE MANZARALI EMSALSİZ MALİKANE VE MAĞAZA

Muğla / Bodrum / Kumbahçe Mah.

Satılık Konut 1,950,000 € 700 m² 7 + 2

Konumu, mimarisi, yapısı, dekorasyonu, manzarası ile kesinlikle bir eşini daha bulamayacağınız, Bodrum'un emsalsiz malikanesini incelemektesiniz. Bu malikaneye sahip olduğunuzda BODRUM'a da sahip olacaksınız

Kumbahçe plajına sadece 40 adımda bulunan bu malikane, eşsiz bir manzaraya sahiptir. Bodrum Kalesi başta olmak üzere, Kumbahçe plajı, Bodrum limanı ve bütün Bodrum'u doyasıya görebileceğiniz, kesintisiz, muhteşem bir deniz manzarası hakim lokasyonda inşaa edilmiştir..

Salonunuzda kahvenizi yudumlarken, eşsiz Bodrum manzarası ile kendinizi çok özel hissedeceğiniz bu malikanemiz 3 Bölümden oluşmaktadır.

1. Mağaza;
Malikanenin en alt bölümünü oluşturan mağaza 300 m2 gibi çok geniş bir alana sahiptir, lavabo-wcsi de bulunan bu mağaza istenildi takdirde Migros, bim, şok gibi büyük firmalara veya restaurantlara rahatlıkla 20-25 bin lira arası kiraya verilebilecek durumdadır. ( Talepde bulunmaktadır )


2. Alt kat daire;
Malikanenin mağazasının üst katında kalan dairemiz, 70 m2, 2 oda 1 salon, çift banyolu,tamamıyla Kale ve deniz manzarasına sahip terasla birlikte, terasa açılan geniş bir mutfak ( ankastre eşyalı ) ve gene terasa açılan geniş bir salon, ebevyn banyolu ve giyinme odalı geniş bir yatak odası, ortak banyo ve 1 çok amaçlı odaya daha sahiptir. Binanın galeri denilen dehlizli bölümüne girildiğinde yaklaşık 40m2 genişliğinde banyolu, mutfaklı bir bakıcı-kapıcı odası bulunmaktadır.


3. Üst Kat Dubleks Daire;
Malikanenin üst katında bağımsız girişli, 5 oda 1 salon, 3 banyolu, her köşesinden deniz manzarasına sahip, dubleks çok geniş bir daire bulunmaktadır. Dairenin ilk katı 30m2 balkona sahip şömineli bir salon, çok geniş bağımsız bir mutfak, ortak banyo ve bir yatak odası bulunmaktadır. İkinci katta ise 3 yatak odası bulunmakta olup odaların birinde ebevyn banyosu ve balkonlu bir çalışma odası mevcuttur. Ayrıca gene ikinci katta yer alan giriş holünde bir balkon daha bulunmaktadır.

Villamızın terasında Bodrum'u tüm güzelliği ile seyredebileceğiniz kesintisiz, muhteşem bir manzara sizi karşılayacaktır.

Malikanemiz Bodrum'da eşi benzeri bulunmayacak bir inşaat kalitesi ile inşaa edilmiştir. Bina çevresinde içinde yürüyebilecek büyüklükte dehlizler bulunup toprakla teması komple kesilerek, nem, rutubet gibi ortamların oluşması engellenmiştir.

550 m2 arsa payına sahip olan malikanemizde; Güneş enerjisi, makina dairesi, elektrikli kalorifer sistemi, klima gibi bütün ince ayrıntılar düşünülmüştür...

Bodrum yarımadası üzerinde eşi emsali görülmeyen bu malikanemiz, size Bodrum'da yaşamanın ayrıcalıklarını tamamıyla hissettirecek, huzurlu, keyifli, mutlu zamanlar geçirmenize sebep olacaktır.

Not: Malikanemiz kat mülkiyeti tapulu ve iskanlıdır. Kredili satışa da uygundur.

 

Ana Bilgi

Oda Sayısı7
Salon Sayısı2
Banyo Sayısı5
Kullanım DurumuBoş
IsıtmaKat Kaloriferi
Bina Kat Sayısı4
İnşa Yılı2010
Yapının YönüBatıGüney
Balkon Sayısı1
Krediye UygunEvet
Takas YapılırHayır

İç Özellikler

ADSL
Ahşap Doğrama
Ankastre Mutfak
Barbekü
Boyalı
Çamasır Odası
Çelik Kapı
Duşakabin
Ebeveyn Banyolu
Fırın
Giyinme Odası
Gömme Dolap
Hilton Banyo
Kablo TV-Uydu
Kartonpiyer
Kiler
Parke
Şofben
Şömine
Teras
Klima
Mutfak Eşyasi

Konum

Caddeye Yakin
Doğa Manzaralı
Şehir Manzaralı
Toplu Ulaşıma Yakın
Minibüs Caddesine Yakin

Çevre Bilgisi

Alışveriş Merkezi
Eczane
Eğlence Merkezi
Lise
Semt Pazarı

Bina

Hidrofor
Isı Yalıtım
PVC Dograma
Su deposu

Muğla / Bodrum / Kumbahçe Mah.

Onur Bekçur
+90 535-021 96 00
+90 535-021 96 00
Danışman İlanları Mesaj Gönder
Fikir gayrimenkul
Muğla / Bodrum
252-382 56 66
Firma İlanları
Bize Ulaşın

Benzer İlanlar

GÖL-TÜRKBÜKÜNDE MÜTHİŞ MANZARALI ,700 M2 MÜSTAKİL BAHÇELİ ÖZEL YÜZME HAVUZLU SATILIK TAŞ VİLLA

995,000 € 180 m² 4 + 1
Satılık / Konut / Villa
Muğla / Bodrum

BODRUM MERKEZDE YENİ BİTMİŞ ELİT SİTE İÇERİSİNDE SATILIK MÜSTAKİL BAHÇELİ DUBLEKS VİLLA

1,100,000 TL 220 m²
Satılık / Konut / Villa
Muğla / Bodrum