ITE Turkey, 2017 fuar takvimini açıkladı!

ITE Turkey, 2017 fuar takvimini açıkladı!

ITE Turkey, 2017 yılında da düzenleyeceği fuarlarla Türk ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek!


Yapı, turizm, kozmetik, gıda, raylı sistemler ve lojistik sektörlerinde bölgelerinin en büyük fuarlarını düzenleyen ITE Turkey, 2017 yılında da çalışmalarını geliştirerek devam ettiriyor olacak.

2016 yılında düzenlediği fuarlarla 12.049 katılımcı firma ve markayı, 176 ülkeden 249.435 profesyonel ziyaretçi ile bir araya getiren ITE Turkey, 91 ülkeden 500’e yakın satın almacıyı da ağırladı.

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey, 2017 yılında düzenleyeceği fuarlarla ve bu fuarlar kapsamında geliştirdiği projelerle ilgili sektörlere yeni iş, işbirliği ve satın almalar konusunda katkılar sağlamaya devam edecek.

ITE Turkey 2017 yılında sırasıyla; 21. EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 7. Eurasia Rail - Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı, 13. BeautyEurasia - Uluslararası Güzellik, Kozmetik ve Saç Fuarı, 40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 25. WorldFood Istanbul - Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 30. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara ve 23. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i düzenleyecek.

Rakamlarla 2016…

Geçtiğimiz yıl yapı, turizm, demiryolu ve lojistik, kozmetik, gıda ve ambalaj, iş makineleri, su ve atık su arıtma teknolojileri üzerine fuarlar düzenleyen ITE Turkey, fuarlar kapsamında 12.049 katılımcı firma ve markayı, 176 ülkeden 249.435 profesyonel ziyaretçi ile bir araya getirdi. İlgili sektörlerde iş hacminin ve ihracatın artmasına katkı sağlamayı hedefleyen ITE Turkey 2016 yılında düzenlendiği fuarlarda, yıl boyunca yürttüğü tanıtım çalışmaları sayesinde 91 ülkeden 500’e yakın satın almacıyı ağırladı.

“ITE Turkey, düzenlediği fuarlarla ülke ekonomisine ve fuar turizmine katkı sağlıyor…”

Geride bıraktığımız yılı değerlendiren ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer; “İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlediğimiz fuarlarla ihtisas sahibi, karar verici, yönetici, satın almacı ve diğer sektör profesyonellerinin dâhil olduğu 250 bine yakın ziyaretçiyi ağırladık. Düzenlediğimiz her fuar, yarattığı iş hacminin yanı sıra katılımcısıyla, ziyaretçisiyle bulunduğu şehre ve ülke turizmine ekonomik olarak büyük katkı sağlıyor” dedi.

“Fuarlarımızı birer iş ve bilgi platformu olarak kurguladık…”

ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer; “ITE Turkey olarak fuarlarımızı, “sergileme alanı” olmanın ötesinde, birer “iş ve bilgi platformu” olarak kurguluyoruz. Amacımız ilgili sektörlerde iş hacmini artırmak ve ihracatın gelişmesine katkı sağlamak. İş Geliştirme Platformu etkinliklerimiz arasında yer alan ve yıllardır başarıyla sürdürdüğümüz Konuk Ülke Projesi, Hedef Pazar Projesi ve Yurtiçi - Yurtdışı Alım Heyetleri Organizasyonları`yla katılımcılarımıza yeni pazarlarda yeni iş ve işbirliği fırsatları sunarken, mevcut pazarlardaki paylarının artmasına katkıda bulunuyoruz.

İş Geliştirme Platformu etkinliklerinin yanı sıra sektörlere bilgi akışı sağlayan toplantı, konferans, ürün tanıtımları vb. organizasyonlar da gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerde; sektörlerin geleceğinin şekillenmesinde önemli rolü olan fütüristleri, karar vericileri, akademisyenleri, ilgili STK’ların ve sektörlerine yön veren firmaların üst düzey yöneticilerini konuşmacı olarak ağırlıyor, ilgililerle bir araya getiriyoruz. Bilgi odaklı etkinliklerimizde, sektörel yenilikler ve en son teknolojik gelişmeler, yasal düzenlemeler ve inovasyon özellikle ele aldığımız konular oluyor. 2017 yılında da tüm bu çalışmalarımızı sektörlerin ve profesyonellerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirerek devam ettiriyor olacağız” dedi.

ITE Turkey 2017 Fuar Takvimi:

21.EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

26 - 29 Ocak 2017

7. Eurasia Rail - Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı

2 - 4 Mart 2017

13. BeautyEurasia - Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı

27 - 29 Nisan 2017

40. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul

23 - 27 Mayıs 2017

25. WorldFood Istanbul - Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı

7 - 10 Eylül 2017

30. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara

5 - 8 Ekim 2017

23. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir

 

Kaynak: Emlakhaberi.com