Astro Beylikdüzü 160.000 ‘ den Başlayan Fiyatlarla…

Astro Beylikdüzü 160.000 ‘ den Başlayan Fiyatlarla…

Batı yapı tarafından Beylikdüzü` nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor.

Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış. Dilerseniz dinlenme alanlarında kahvenizi yudumlayabilir, dilerseniz bilardo ve hobi odalarında vakit geçirebilirsiniz. Son derece şık bir dekorasyona ev sahipliği yapan mekanın restorantında misafirlerinizi leziz tatlar eşliğinde ağırlayabilirsiniz.

Projeye dahil edilen tv – sinema odaları ve şömine köşeleri ile sıcacık bir yuva ortamında ortak alanlarda vakit geçirebilir, özlenen komşuluk ilişkilerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, iş hayatının olmazsa olmazı toplantılar için özenle tasarlanmış ve uygulanmış toplantı ve sunum odaları ile her türlü ihtiyaca cevap verebilecek özellikte hayata geçirilmiş alanları ile eksiksiz bir hizmet anlayışı sunuyor.

160.000 ‘ den Başlayan Fiyatlarla…

47 m2 ile 93 m2 arasında değişen dairelerde kullanılan malzemelerin kalitesinin yanı sıra titiz bir şekilde yapılmış işçilik de dikkat çekiyor. Ayrıca dairelerin içerisine ilave edilen ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima gibi beyaz eşyalar standart olarak sunuluyor. Beylikdüzü ‘ nün en işlek caddelerinden biri olan Hürriyet Bulvarı’ nda konumlanan Astro Beylikdüzü Projesi, her metrekaresi kullanım açısından son derece elverişli 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tip sunmaktadır. Proje, toplamda 2 blokta 42 adet home office ve 9 adet dükkandan oluşmaktadır.

Metrobüse 10 dk…

Astro Beylikdüzü projesi, TEM bağlantı yoluna 3 km, E-5 karayoluna 2km, havaalanına 15 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km, Ambarlı Limanına 1 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra okul, hastane ve banka gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek merkezi bir noktada karlı bir yatırım aracı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak:Emlakhaberi.com