Ev alana bedelli askerlik bedava!

Ev alana bedelli askerlik bedava!

İzmir Torbalı’da bir inşaat firması, bedelli askerlikten faydalanmak isteyenler için ilginç bir kampanya başlattı. Firma, ev alanların bedelli askerlik ücretini ödeyecek...

~Bedelli askerlikle birlikte otomobil ve gayrimenkul piyasası da hareketlendi. Bedelli askerlikten yararlanmak isteyen vatandaş, parayı denkleştirebilmek için otomobil, tarla, arsa, ev gibi gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Emlak Rotası`ndan Dinçer Bilgener`in haberine göre bu yöndeki en ilginç haber ise İzmir’in Torbalı ilçesinden geldi. Torbalı’da faaliyet gösteren Mazkent İnşaat adlı bir inşaat firması, Torbalı’nın Muratbey mahallesinde inşa ettiği 6 katlı apartman için son derece ilginç bir kampanya başlattı. Buna göre bu apartmandan daire satın alan vatandaşların bedelli askerlik ücretleri, firma tarafından karşılanacak.

Firma yetkilisi İbrahim Ağlamaz şunları söyledi: “Torbalı’da son zamanlarda inşaat faaliyetleri çok yoğun. Biz de ilçemizin önemli inşaat firmalarından biriyiz. Son zamanlarda daire almak isteyen vatandaşlardan indirim ya da kampanya talepleri sıklıkla geliyordu. Bedelli askerlik çıkınca biz de böyle bir kampanya yapalım dedik. Kampanyamız henüz çok yeni olduğu için ‘şu kadar talep gördük’ gibi bir şey söylemem pek mümkün değil. Ama büyük ilgi bekliyoruz.”

Tüm dairelerde geçerli Kampanyanın, inşa ettikleri binadaki tüm daireler için geçerli olduğunu söyleyen Ağlamaz, “Projemiz 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. 2+1 dairelerimiz 100 metrekare, 3+1 dairelerimiz ise 150 metrekare büyüklüğe sahip. Projemizde 7/24 kameralı güvenlik sisteminden ebeveyn banyosuna kadar birçok lüks özellik de mevcut” diye konuştu. Projede 3+1 dairelerin fiyatları ise 175 bin liradan başlıyor.