Acil Satılık. Karadağ Kotor Körfezi'nin içinde Dobrota 'da denize sıfır taş villa büyük bir bahçesi ve garajı var. ( ilan için (05334890579 turkcell, (+382 ) 69357067 Montenegro no lu telefonları whatsup dan arayınız )

Istanbul / Bağcılar

فروشی مسکن 700,000 € 674 m²
Montenegro'nun (Karadağ) en popüler turistik şehri Kotor'da restore edilmiş , denize sıfır, muhteşem bir taş villa. Büyük ve ağaçlıklı bir bahçesi, biri kapalı 2 büyük garajı, deniz kenarı yola ve üst yola iki ayrı kapısı olan, 2 katlı , mini bir otele bile çevrilebilir, Şömineli. Sahibi, çocukları için Almanya 'ya dönme niyetiyle acilen satmak istiyor.

- Kotor Dobrota 'da  bulunan  villa,  (Kotor  Eski şehir e  1.5  km uzaklıkta )  2 katlı ,  taban alanı  107 m2 alana oturuyor,  toplamda 674 m2 ,  denize sıfır ve deniz kıyısındaki yol için kapalı  garajı var ayrıca  şehirlerarası  yola da  açılan  büyük bir garaj kapısı var. 

-Villa tapusu 1 kişi adına ve temiz. 

- Kotor , dünyanın en güzel 10 koyundan biridir ve Karadağ'ın en çekici yerlerinden bazılarını içinde barındırır.  Boka (Kotor ) Körfezi,   en küçük köşeye kadar büyüleyici  Akdeniz tipi (fiyord) koylar var. 

Bunlardan biri de, kültürel ve tarihi eserlerin bir hazinesini temsil eden Dobrota 'dır  ve deniz kenarındaki semt,  size yüzen bir masal kasabası yakınlarında olduğunuzu hissettirir. 

Binalarda otantik Akdeniz tarzı, Körfezin  bu bölümünde en güzel şehir görünümlerinden  bazılarını yaratmıştır , sıcaklık ve yaşam rahatlığıyla öne çıkan bu taş evler, hayalinizdeki yaşam için gereken her şeyi sunabilir. 

Evinizden denize sadece birkaç metre uzaklıktaki deniz kıyısında başlamayı hayal edebiliyor musunuz? Bu gayrimenkulle, tüm yıl boyunca size hizmet edecek olan gökyüzünün en güzel bölgelerinden birinin seçkin sahipleri olursunuz.

Buna ek olarak, hava durumu açısından son derece değerlidir ve astımı olan veya solunum organlarıyla ilgili problemleri olan kişiler için daha iyi bir yaşam kalitesi sunar. Sakin deniz tüm çevreyi olumlu yönde etkiler.

اطلاعات اصلی

شکل سازهتریبلکس
وضعیت فضای مورد استفادهصاحب خانه در حال سکونت
گرما و حرارتگرمایش مرکزی
تعداد طبقات ساختمان2
وضعیت سند
روش ساختجنوبی
تعداد بالکن3
تعداد سرویس بهداشتی4
متر مربع زمین674
کارتقابل پرداخت از طریق کردیت بله
معامله
تحویل دادن
درآمد اجاره80000 €

ویژگیهای داخلی

کار های چوبی
بالکن
باربیکیو
شومینه

ویژگیهای خارجی

سنگ طبیعی

محل

کنار دریا
نزدیک فرودگاه
منظره ی پل بوعاز
با منظره دریا
منظره ی طبیعت
در مرکز

اطلاعات محیط

مرکز خرید
کودکستان
دستگاه خودپرداز
بانک
شهرداری
پمپ بنزین
کافه
موزیک زنده
دیسکو
داروخانه
داروخانه& پزشکی
مرکز تفریحی
نمایشگاه
آتشنشانی
کافه تریا
آرایشگاه و مرکز زیبایی
دبیرستان
مارکت
سالن ماساژ
مرکز پلیس
دفتر پست
رستوران
مرکز تندرستی
بازار محلی
دانشگاه
مدرسه

ساختمان

باغچه ی دیواری
مقاوم در برابر زلزله
تانک آب
بررسی خاک
حصار
پارکینگ سرپوشیده
باغچه داخلی

Istanbul / Bağcılar

وبسایت‌های منتشر شده

Güngör Ataç
مقامات شرکت
+90 532-241 42 04
+90 212-651 33 00
مشاور ارسال پیام
PLAN GAYRiMENKUL
Istanbul / Bağcılar
532-241 42 04
212-651 33 00
212-651 33 08
آگاهی‌‌های شرکت
www.planemlak.com
تماس با ما

آگهی های مشابه