İBF DOĞAN İNŞAAT 167 m2 YENİKÖY'DE HAZIR LÜKS DAİRE

Kayseri / Melikgazi

Proje Durumu: Hemen Teslim

www.ibf.com.tr

444 91 38

İBF DOĞAN İNŞAAT

İBF DOĞAN İNŞAAT

        BLOKLARIMIZ DA SİZLER İÇİN YAPILMIŞ,TAMAMI YAŞAMI KOLAYLAŞTIRICI İNCE AYRINTILARLARDAN OLUŞAN ESTETİK VE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN SİZ DEĞERLİ EV SAHİPLERİMİZ İÇİN BAHÇE GİRİŞİNDEN ÇATIYA KADAR YAPTIKLARIMIZDAN BİR KAÇ ÖRNEK.

1-BAHÇE DÜZENLEMESİ:

A-)DUVAR DİBİ BORDÜRLERİ (TREDUVAR): Bu uygulama tamamen binayı,kar ve yağmur sularından oluşabilecek nemlerden korumakla beraber bina duvarının estetiğini de koruyarak ömrünü uzatmak için yapılan bir uygulamadır.

B-) ARAÇ GİRİŞ VE YAYA YÜRÜYÜŞ ALANLARI: Yürüyüş konforunuzu artırmak için balıksırtı parke döşemesi yapılarak kar ve yağmur sularını kolayca yanlarda bulunan yeşil alana dökülmesi sağlanmıştır.

C-)YEŞİL ALAN: Binalarımızda çevre düzenlemesi çim ağaçlandırma kamelya gibi sizlerin nefes alabileceği alanları sizlerden tek kuruş talep etmeden HİZMETİNİZE SUNUYORUZ.

D-)OTOPARK: Otoparkımızda araçlarınızı güvenli ve rahat bir şekilde park etmeniz için ters bordür uygulaması kar ve yağmur sularının sizlerin konforunu bozmaması için özel kot uygulaması yapılmış olup optik aydınlatmalar ve gece görüşlü güvenlik kameralarıylada sizin sevdiklerinizin güvenliğini sağlamak.

2-BİNA GİRİŞLERİ: 

       Fotoselli kapı ve şifre panelli girişlerle güvenliğinizi sağlamak, geniş, ferah ve şık tasarımlı ahşabın kâğıdın ve seramiğin muhteşem uyumuyla dinlenme okuma ve sohbet salonu olarak ta kullanılabilecek sizlere özel bina giriş lobisi tasarlanmıştır.

A-)ASANSÖR: Son teknoloji ile donatılmış hava durumu haber yayın akışı takvim bilgisi vs. bilgileri edine bileceğiniz bilgi ekranlı, fulle dokunmatik, her katta otomatik kapı, çift hızlı 6 kişilik asansörlerle geniş ve ferah kat hollerine ulaşımınızda ekstra konfor sağladık.

B-)BİNA MERDİVENLERİ: Zemin kattan son kata kadar mermer basamak, döşeme ve süpürgelikler ve alüminyum korkuluklarla sizler için hem güvenliği hem estetiği sağlamış olduk.

3-DAİRE GİRİŞİ: 

         Katınıza çıktığınızda sizi ilk karşılayacak olan daire sakinlerinin güvenliği açısından çok büyük önem arz eden ahşap kaplamalı çelik kapımız olacaktır. Çelik kapımız 10 farklı bölgeden emniyeti sağlarken ayrıca gövdesinde 2mm kalınlığında boy sac ile yapılmıştır. Kasa kısmında köpük dolgu yerine beton dolgu tercih edilmiş olup ayrıca dışardan kartla açılmalara karşıda emniyet şeridi uygulanmıştır

4-DAİRE İÇİ:

A-) İç oda kapılarımızın tasarımları kendi bünyemizde yapılmış olup ıslak zeminlerde kapalı kanat kullanılırken diğer mahallerde çam ağırlıklı ve estetiğin çizgilerini koruyan lake boya ve meşe eskitmeli özel tasarımlı mobilya kapılar kullanılmıştır. Ayrıca komşu duvarlarda (çift sıra duvar arası ses yalıtım malzemesi) kullanılmıştır.

B-) PENCERE VE BALKON: Pencere ve balkon kapılarında 130 yıllık Alman Salamander marka 76 mm’lik 5 odacıklı profilden, sararmayan kararmayan süper beyaz ve çift açılımlı pvc pencere kapılar kullanılmıştır. Kapı pencerelerimiz direkt duvara montaj edilmemektedir. Sıva uygulamasından önce 30X40 mm lika profillerden kapı pencere boşluklarının çevresine körkasa olarak tabir ettiğimiz sistemi yerleştirdikten sonra kapı pencerelerimizi bu profillere montajlayarak güvenilir ve emniyetli bir uygulama gerçekleştirmiş oluyoruz.

C-)PENCERE CAMLARI: Projelerimizin tamamında pencere ve balkon kapılarında Salamander marka PVC ninekalite estetiği ile sinerji camın tasarrufunu bir arada buluşturduk. Kullanmış olduğumuz sinerji cam kışın sıcağı içeride tutarak, ısı kayıplarını, tek cama göre %72, Isıcama göre %45 azaltır, yakıt giderlerinden tasarruf sağlar.

D-) VESTİYER VE DİĞERLERİ: Dairelerimizde ayna uygulamalı sürgü kapaklı ve şık tasarımlı vestiyer dolabı, mutfak dolabı, banyo dolabı, lavabo dolabı, çamaşır makinesi ve ütü dolabı tarafımızdan yapılarak daire ile birlikte kullanımınıza hazır halde teslim edilmektedir.

5-ZEMİNLER:

         Islak zemin uygulamalarında yerden tavana kadar cam yüzeyli şık desenli mahallin ahengine uygun dekorlar kullanılarak fayans uygulaması ile birlikte antre, hol ve mutfak zemininde ise parlak granit kullanılmaktadır. Oda zeminlerinde ise en çok tercih edilen ahşap parke kullanılmıştır.

6-TAVAN UYGULAMALARI:

       Islak zeminlerde şık modern ve estetik pvc ters tavan uygulamaları yapılmakta olup antre mutfak ve odalarda ise gizli ışık ve spot uygulamalı alçıpen ters tavan uygulaması yapılmaktadır. Tavan uygulamalarımız mobilya kullanımına uygun biçimde projelendirilmektedir.

7-BALKON PARAPET VE KORKULUKLAR:

       Bütün balkonlarımızın parapetleri betonarme parapetlerdir. Alışılmış düzende balkon tabliyesinin üzerine doğru düzgün  bağlantı kurulamadan örülen duvar parapetlerin hem güvenliği hem dayanımı hemde ömrü uzun olmamaktadır. Balkon kullanımlarınızda da sırtınızı güvenle yaslayabileceğiniz betonarme parapetleri yapmaya devam edeceğiz. Balkon korkuluklarından alüminyum kullanılmakta olup emniyeti açısından montajında da İBF DOĞAN farkı ile oda içerisine kadar geçirilen profilin montajı içeriden sıva alçı ve boya ile kapatılmaktadır. Dolayısı ile montajını 2 vida ile değil bulunduğu cephedeki duvarın iç yüzeyine kadar bağlantıyı uzatıyoruz.

8-DIŞ CEPHE VE ÇATI YALITIMI:

A-) Dış cephede duvar üzerine kaba sıva yapıldıktan sonra 6 cm kalınlıkta 16 /20 dansta yoğunluğunda ısı yalıtım malzemesi kullanılmıştır.

B-) Son kat tabliye kalınlığı 33 cm'yi bulmaktadır.son kat tabliyeüzerine 15 cm taliye beton,2.5 cm sıva kalınlı 5.7 cm kalınlığında 20 dansta yoğunluğunda ısı yalıtım levhası bunlardan sadece bir kaç örnek.

C-) Katlar arası yalıtım 3 cm kalınlıkta 28/30 danste yoğunluğunda ısı ve ses yalıtım malzemesi kullanılmıştır.

Fiyatlar

1. Kat Doğu-Batı-Kuzey Cepheli Dairemiz 210,000.TL'dir.

Kayseri / Melikgazi

Satış Ofisi

İlgili Kişiler: İBF DOĞAN İNŞAAT
0533 482 40 65
Bize Ulaşın