Küçükçekmece Cumhuriyet Evleri

İstanbul / Küçükçekmece

Proje Durumu: Hemen Teslim

En Yüksek Fiyat: 210,000 TL

+90 212-606 12 12

Yazıcı İnşaat 12 yıldır hiç eksilmeyen azim ve inançla kalitesinden ödün vermeden; görüntü kirliliği yaratmadan estetik, konforlu ve insan yaşamına değer veren güvenli, depreme dayanaklı konut projelerine imza atmaya devam ediyor.

İnşaat ve yapıyla ilgili sahip olduğumuz tecrübe ve üretim gücümüzü yenilikci yaşam konseptleriyle geliştiriyoruz.
Bunları yaparken değişen ve gelişen yaşam biçimlerini yakından takip ederek başta insan yaşamı olmak üzere kent mimarisine değer katmaya, standartları daha yükseğe taşımaya büyük bir özen gösteriyoruz.

Günümüz yapı teknolojisinde zaman, kalite ve maliyet konularının öneminin bilinci içinde olan firmamız çağımızın sağlam ve temeli güçlü olan yapı taşlarını oluşturan güven, kalite ve standartları başarıyla gerçekleştirmektedir. Müşteri memnuniyetini ana ilke edinen, ihtisas alanımıza giren tüm yenilikleri ve gelişmeleri günlük takip eden deneyimli kadrolarımızla iz bırakan firmamız, bugüne kadar yaptıklarını yarınlarda yapacaklarının teminatı olarak sunmaktadır.

Güvenli Yaşam Alanları

Deprem korkusundan uzak yaşayabileceğiniz Küçükçekmece Cumhuriyet Evleri Projesinde sizlere bir yaşam alanı sunan, Yazıcı İnşaat her şeyi sizin ve ailenizin güvenliği için tasarladı.

Prensiplerimiz

» İşine bağlılık

» Paylaşımcılık

» Yenilikçilik ve teknoloji odaklılık

» İş ahlakına her koşulda sahip çıkmak

» Kollektif beyine ve takım çalısmasına inanmak

» Bütün paydaşlarımıza saygı

» Müşteri odaklılık

» Katma değer yaratmaya inanmak ve bu doğrultuda çalışmak

Bu prensipler çerçevesinde firmamız şehrimize, çalışanlarımıza, diğer paydaşlarımıza saygılı, dürüst ve yüksek enerji ile çalışan yenilikçi bir konut geliştirici firma profili oluşturmaktadır.

 

Teslim Tarihi 2017.

Olanaklar

* İç Özellikler :  Ahşap Doğrama, Alarm, Ankastre Mutfak, Balkon, Boyalı, Çelik Kapı, Duşakabin, Görüntülü Diafon, Isıcam, Kartonpiyer, Mutfak Dogalgazı, Parke - Laminant, Saten Alçı, Spot Aydınlatma, Teras, Yüksek Tavan, Güvenlik Sistemi.

 

* Bina :  Çift Asansör, Deprem Yönetmelikli, Depreme Dayanikli, Hidrofor, Isı Yalıtım, Su deposu, Zemin Etüdlü, Yangın Alarmı.

 

* Çevre Bilgisi :  Alışveriş Merkezi, Anaokulu, ATM, Banka, Benzin Istasyonu, Cafe, Eczane & Medikal, Eğlence Merkezi, İlköğretim, Kuaför & Güzellik Merkezi, Lise, Market, Oyun Parkı, Polis Merkezi, Postane, Sağlık Ocağı, Semt Pazarı, Veteriner, Okul.

 

* Dış Özellikler :  Mantolama.

 

* Site  :  Otopark - Kapalı, Güvenlik Kamerası.

 

* Konum :  Caddeye Yakin, Göl Manzaralı, Şehir Manzaralı, Merkezde, Otobana Yakın, Toplu Ulaşıma Yakın, Minibüs Caddesine Yakin.

Fiyatlar

 

 

%0.90 Faiz.

İstanbul / Küçükçekmece

Bize Ulaşın