DEMİR LİFE PROJESİ

İstanbul / Büyükçekmece

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 52,000 m²

+90 212-875 30 40

Demir Life projesi 1+1'den 5,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerini içerisinde barındırıyor. Demir İnşaat imzası taşıyan proje, 52 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 150 bin metrekare inşaat alanına sahip Demir Life'ta 1+1'ler 69 ila 80 metrekare, 2+1'ler 100 metrekare, 3+1'ler ise 190 metrekare, 4+1'ler 187 ila 332 metrekare, 5+1'ler 287 ila 531 metrekare olarak planlandı.

LÜKS VE İHTİŞAMIN YILDIZI BURADA PARLIYOR!

 

Lüks yaşamı her saniyesinde deneyimleyeceğiniz benzersiz bir yapı sunan Demir Life, hiç kapanmayacak muhteşem deniz ve göl manzarası, muhteşem gün batımı, Alkent 2000’e komşu konumu ve en önemlisi de 5 yıldızlı tatil köyü konsepti sunan rezidans hizmetiyle değerine değer katacak bir yatırıma dönüşecek…

 

5 YILDIZLI TATİL KÖYÜ KONSEPTİNDE SOSYAL DONATILAR…

 

Daha önce eşini görmediğiniz sıra dışı peyzaj alanları, Açık AVM’si, kafe ve restoranlar, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hama sauna, miniklerin eğlenebileceği aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamınızı hep üst seviye de tutacak Demir Life sosyal tesisi her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı.

 

YILDIZLARA UZANMAK, GÖL MANZARASINA UYANMAK… İSTE DEMİR LIFE BU.

 

5 yıldızlı otel konforuyla, lüks yasama yeni bir tanım getiren Demir Life’ta gün; muhteşem göl manzarasına karsı, balkonunuzda içeceğiniz bir çay ya da kahve ile baslar… Şehrin ortasında yeşile doyacağınız peyzajın keyfini çıkarırken, sosyal alanlarda zamanın nasıl geçtiğini anlamaz, 5 yıldızlı evinizden gökteki yıldızların İstanbul’un ışıklarına karışmasını seyrederken bulursunuz.

 

5 yıldızlı olmanın ayrıcalıklarını her an hissedeceğiniz; 24 saat güvenlik, resepsiyon, temizlik ve teknik servis hizmeti ile Demir Life’ta hayatınız hiç bitmeyen bir tatile dönüşür.

Olanaklar

Demir Life, bölgeye ilk golf sahasını getiriyor

Büyükçekmece’nin en değerli lokasyonunda yer alan  Demir Life, hiç kapanmayacak muhteşem deniz ve göl manzarası, muhteşem gün batımı, Alkent 2000’e komşu konumuyla dikkat çekiyor. Projede 821 daire ve 52 dükkan yer alıyor. 2 bloktan oluşan projenin 36 ayda tamamlanması bekleniyor.

 

Her kattan eşsiz deniz ve göl manzarası keyfi sunan Demir Life projesi ayrıca bölgenin ilk golf sahasını da içerisinde barındırıyor. 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde tasarlanan projenin 47 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı. Proje, İstanbul Havaalanı'na 20 dakika, E5’e 5 dakika, E6’ya 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 

Demir Life'ta açık AVM, kafe ve restoranlar, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık-kapalı yüzme havuzları, hamam ve sauna, miniklerin eğlenebileceği aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla yaşam kalitesi hep üst seviyede tutulacak.

Şartname

Proje Özellikleri

Site Özellikleri

Standart Özellik Kameralı güvenlik

Lüks Özellik Kapalı otopark

Ultra Lüks Özellik Golf alanı

Bina Özellikleri

Standart Özellik Asansör

Konut Özellikleri

Lüks Özellik Ankastre beyaz eşya

Standart Özellik Balkon

Fiyatlar

Satış Ekibimizden Güncel Fiyatları İsteyebilirsiniz.

 

04.09.2020 Demir Life Fiyat Listesi

Daire Tipi        Fiyat Aralığı

1+1      750.000 TL’den başlayan fiyatlarla

2+1      1.100.000 TL’den başlayan fiyatlarla

3+1      1.900.000 TL’den başlayan fiyatlarla

4+1      3.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla

İstanbul / Büyükçekmece

Bize Ulaşın