Hattuşa Termal Tatil Klubü - Bolu

Bolu / Göynük

Teslim Tarihi: 09 / 2024

Fiyat Aralığı: 1 - 1 USD

Proje Alanı: 40,000 m²

+90 212-873 41 16

Proje hakkında genel bilgiler:
▪ Proje adı:

Hattusha Linear Resort - Polo – Termal
▪ Projenin yeri?
Bolu - Göynük – Türkiye

▪ Fikir
  "Proje Tanımı ve İş Fikri":
Yemyeşil doğanın, temiz havanın ve muhteşem manzaraların kollarında, psikolojik istikrar ve rahatlamaya yardımcı olan sakin ve konforlu bir ortam sağlamak, eğlence ve turizm keyfi ile harmanlanmış otel konaklama hizmetlerini farklı ve kaliteli bir şekilde sunmak. Gölün ve güzel kumsalının manzarasını sunar ve bireyler ve aileler için harika ve güzel tatiller için sıcak kükürtlü suyun varlığında tüm aktivite ve rekreasyon sağlar.

▪ Bu fikri neden seçilir?
Turistlerin en çok ihtiyaç duyduğu sıcak su turizm beldeleri için en önemli kriter olan göl ve ormana ek olarak sıcak kükürtlü su sağlamaktadır.

Tesisin yerleşim düzenine ve yapılandırmasına genel bakış:

Hatusha Linear firması yaklaşık 40 bin metrekarelik bir alan üzerinde 25 yıllık tecrübenin sonucu olarak bu projeyi inşa ediyor. Ankara ve İstanbul arasındaki Bolu ilçesinde bir eğlence, tıp ve sağlık turizm beldesidir.

 

Tatil köyü yedi binadan (blok) oluşmakta ve 3 tip konut birimi içermektedir: otel odaları, küçük bir süit ve büyük bir süit, ayrıca tüm yüzme havuzları, Türk hamamları, buhar banyoları, oyun alanları, yüzme havuzları aksesuarlarına ek olarak, sağlıklı kükürt havuzları, çocuk su oyun alanları Tiyatro, sinemalar, toplantı salonları, süpermarketler, kafeler, restoranlar, fizik tedavi merkezleri ve diğerleri..

 

İç ve dış mekanları, butik yaşam alanları ve Türk hamamı, kapalı termal havuzları, sauna, kar çeşmesi, buhar odası, fitness ve tabii ki sağlığınız için check up, animasyon gösterileri, doğada yoga, doğada yürüyüş, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortu, aqua park, açık havuzlar, kamelyalar, masaj çeşitleri, cilt ve vücut bakımı, kese, tuz odası, çamur banyoları, hidroterapi, yağmur duşu, aromaterapi, acık alan özel termal jakuziler, acık alan taşınabilir saunalar, oyun salonu aktiviteleri, üç öğün acık büfe alakart gibi iç aktivitelerin yanı sıra avcılık, gölde balık tutma, doğada yürüyüş koşu, atv motorlarıyla dağ ve akarsu turları, yamaç paraşütü, kayak gibi imkanlarıyla tam bir huzur ve özgürlük hissi veren tesis siz misafirlerimize yurtdışı turistik merkezler standardında hizmet sunmaktadır.

 

Hattuşalineer, yaklaşık 40000 m2'lik bir alan üzerinde, yemyeşil doğanın kucağında, temiz havanın ve muhteşem manzaraların bulunduğu bu dinlenme ve sağlıklı turizm beldesini inşa ediyor ve otel hizmetlerini farklı bir şekilde, yüksek kalitede sunacak. Tesis, tatil köylerinin en önemli standartları olan termal su, göl ve ormanın bulunduğu Türkiye'nin Bolu İli'nin Göynük ilçesinde yer almaktadır. Tatil köyü yedi binadan oluşmaktadır ve büyük süitler, orta süitler ve stüdyolardan oluşan otel birimleri, tatil beldesi, orman ve göldeki tüm turistik ve eğlence hizmetlerini sağlamakta ve bireyler ve aileler için her yaştan hizmet vermektedir. inşaat aşamasında blok, rol veya otel konut birimleri satın alarak projedeki yatırıma katılabilirler. Blok projesinin (1+2+3) ilk etabını hizmetlerle birlikte, inşallah 2023 yılının Eylül ayında tamamlamayı hedefliyoruz. Proje inşallah tamamlanacak ve kalan blokların tamamı Ağustos 2024'te açılacak.

 

Bu projedeki önemli avantajlardan biri, her alıcı için tapularının bulunmasıdır, bu sonsuza kadar kalıcı mülkiyet anlamına gelir, tüm birim tipleri, bloklar ve hatta ömür boyu mülk olan ve devralınabilen devremülk, şirkete ait tatil arazisi .
Diğer önemli avantajları, ana ortağı Hattusha Termal Şirketi, termal tatil köyleri ve kulüplerin kurulması ve işletilmesi konusunda yüksek deneyim ve becerilere sahip. Bu proje, halihazırda yürütülen dört mevcut projeden sonra beşinci projedir.

 

Bu çalışma ile ve içindeki genel gerekçe göz önüne alındığında, sıcak su sağlık turizmi pazarının sürekli genişlemesi ve bu turizme gelen ziyaretçi sayısının artması ve bu turizmin Türk toplumu tarafından arzulanması nedeniyle ve yabancı turistler ve tatil zincirinin kurulması, yönetimi ve işletilmesinde ortaklarla birlikte sahibi şirketin deneyim ve yetenekleri nedeniyle, bu projenin mükemmel ekonomik fizibilite olduğunu görüyoruz ve işadamlarını, yatırımcıları ve Girişimcileri tavsiye ediyor ve davet ediyoruz. katılmak ve katkıda bulunmak, herkesin göreceği, Allah'ın izniyle başarı, mükemmellik ve herkesi bu alanda genişlemeye teşvik edecek faydalı yatırım getirileri.

 

- Yerel ekonomi:

Türkiye, 736.716 milyar dolar GSYİH ile dünyanın en büyük ekonomileri arasında on sekizinci sırada yer almakta olup, Türkiye ekonomisinin hızla büyüdüğü ve Türkiye ekonomisinin en büyük küresel ekonomi olarak 2023 yılında onuncu sıraya ulaşmayı hedeflemektedir. Ülkenin doğrudan yatırımlar için bir destinasyon haline gelmesi ve ihracat hacminin son iki yılda sürekli artması nedeniyle zorlukların üstesinden gelme kabiliyetinde yenilenebilir ekonomi ve bazı çalışmalar Türkiye ekonomisinin on ikinci sırada yer alacağını gösteriyor. 2996 trilyon dolara varan GSYİH'ya karşı 2030'a kadar dünyanın en büyük ekonomisi.

 

Ekonomik Görünüm:

Devam eden ekonomik büyüme ve ülkeye yatırım akışı ve turizm yatırımlarının ve sıcak su turizminin genişlemesi.

 

Bolu, Türkiye'nin kuzeybatısında yer alan, eşsiz ağaç ve bitkilerle dolu, temiz havası, doğal ağaçları ve doğal güzellikleri ile her mevsim görülmeye ve gezilmeye değer ülkenin akciğeri olması nedeniyle doğanın atan kalbidir. termal sağlık kaynaklarının tadını çıkaran yılın.

 

Bolu'nun ilçelerinden biri olan beldenin bulunduğu Göynük semti, Türk yaşamının önemli örneklerinden biri olan ve Osmanlı-Anadolu kültüründe antik mimarisini ve geleneklerini korumuş, şirin bir turizm bölgesidir. Şeyh Aq Shams Al-Din (Şeyh Muhammed Al-Fateh) ve Al-Nasr Kulesi'nin türbesi.

Şartname

▪ Rakiplerden farklılaşma
1- Tabu
2- Başarı
3- Fiyat
4- Yatırımın geri dönüşü
5- Güvenilirlik

▪ Değerler:
1- Başarı.
2- Güvenilirlik.
3- Marka markası.
4- Kalite ve mükemmellik.
5- Hissedarlar için finansal kazançlar ve yatırım getirisi.

Fiyatlar

▪ Satış ve İşletim Sistemi:

1- Blok ve adet bazında satış.

2- Zaman paylaşımlı satış.

3-İşletme ve kiralama.

Bolu / Göynük

Bize Ulaşın