YAŞAM MARİNA PROJESİ

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 37,940 m²

+90 212-875 30 40

Beylikdüzü’nün ilgi gören bölgesi Yakuplu’da yeni bir yaşam projesi başlıyor. 320 dairenin yanı sıra 40 adet ticari ünitenin de yer alacağı projede, yaşamınızı kolaylaştıracak tüm detaylar bulunuyor.

Yaşam Marina, İstanbul Avrupa Yakası’nın yükselen değeri Beylikdüzü’nde inşa edilen konut projesidir. Kendinize uygun ödeme planını tercih ederek, kolayca ev sahibi olacağınız yeni yaşam merkezi Yakuplu’da hayat buluyor.

 

Beylikdüzü konut projeleri arasına bir yenisi daha ekleniyor. Deniz manzaralı daire seçenekleri ile İstanbul’un keyfini çıkaracağınız yeni bir hayat burada yükseliyor. Konut projesinin fiyatlarını inceleyerek, kendinize uygun daireyi seçebilirsiniz. 320 dairenin yer aldığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunuyor. İstanbul’un yoğunluğundan uzaklaşıp, deniz manzaralı evlerinizde yaşamın keyfini çıkarmak istiyorsanız acele edin!

Olanaklar

PROJE HAKKINDA

 

- Yerden Isıtma Sistemi

- Merkezi Sistem Isı Pay Ölçer

- Özel Tasarım Mobilyalar

- Türk Hamamı

- Özel Tasarım Mutfak

- Özel Tasarım Portmanto

- Özel Hastane & Özel Okul Projeleri

- 40 Ticari Alan

 

KULLANIM ALANLARI

 

- Kamelya Peyzaj Alanı

- 40000 m² Proje Alanı

- Akıllı Ev Sistemi

- %100 Jeneratör Sistemi Daire İçleri

- 7/24 Güvenlik

- Fiber İnternet Altyapısı

- 3 Katlı Otopark 350 Araç Kapasitesi

- Özel Tasarım Bay/Bayan Sauna

- Kapalı Yüzme Havuzu

 

LOKASYON

 

- 12 Kat / 5 Blok / 300 Daire

- 3/2 Yeşil Alan Proje %79

- Yangına Karşı Uyarı - Acil Elektrik Kesme

- Mobil Kamera İzleme Sistemi

- Özel Tasarım Dış Cephe

- Kamera Sistemi

- Bina Girişi Engelli Girişi

- Süs Havuzu

- Ulaşım Kolaylığı

Şartname

Yalın ve Huzurlu Evlerin Sahibi: Yaşam Marina Beylikdüzü!

Beylikdüzü’nün ilgi gören bölgesi Yakuplu’da yeni bir yaşam projesi başlıyor. 320 dairenin yanı sıra 40 adet ticari ünitenin de yer alacağı projede, yaşamınızı kolaylaştıracak tüm detaylar bulunuyor. İstanbul’un hızla yükselişe geçen bölgesi Beylikdüzü, yeni konut projeleri ile çehresini her geçen gün değiştirmeye, yenilemeye devam ediyor. Etrafında barındırdığı seçkin eğitim kurumları, ulaşım ağları ile gelecek yanı başınızda yükseliyor!

 

Denize olan yakınlığı ile son zamanlarda manzaralı konut projelerine ev sahipliği yapan Beylikdüzü, yatırımcıların ve konut arayanların tercih ettiği alternatifler arasında yer almaktadır. Hem yatırım hem oturum amaçlı tercih edilen Beylikdüzü, etrafında barındırdığı olanaklar ile her geçen gün değerine değer katmaya devam ediyor. Yaşam Marina ile sizde yeni bir konut sahibi olabilir ya da yatırım amacıyla ileriye dönük tercihte bulunabilirsiniz. Deniz manzarasını evinize taşıyan, huzurlu yaşam alanları ile İstanbul’un yoğun yaşamından uzaklaşacaksınız.

Fiyatlar

Güncel Fiyatlarımızı Öğrenmek İçin Satış Ekimimizle iletişime Geçiniz.

Kadir Özel: 0212 875 30 40-  0532 586 55 57

İstanbul / Beylikdüzü

Bize Ulaşın