İHLAS MARMARA EVLERİ 4. KISIM

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 35,337 m²

+90 212-875 30 40

İhlas Marmara Evleri 4'te 1.249 konut ve 52 ticari üniteden oluşan toplam 1.301 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. imzası taşıyan tarafından inşa edilen Marmara Evleri 4 projesi Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi Ayasofya Caddesi Üzerinde Temelleri atıldı. 482 ada 3 parselde kayıtlı 31 bin 309 metrekare ve 484...


Hayaller, hayat buluyor. Dördüncü kez…

Marmara Evleri 4 ile fırsatlar dördüncü kez sahne alıyor. Minikler geniş oyun alanlarına, büyükler yemyeşil bahçelere kavuşuyor. Marmara Evleri 3 fırsatını kaçıranlar, Marmara Evleri 4’te buluşuyor.

Ayrıcalıklı bir yaşamdan kazançlı yarınlara

Marmara Evleri 4, 2+1’den 4+1’e birbirinden konforlu daireleriyle, mutluluğu geniş alanlara yayıyor. Ailelere konfor, yatırımcılara benzersiz kazanç sunan Marmara Evleri 4’te deniz ferahlığı evlere doluyor.

Marmara Evleri 4’te tüm yollar rahatlığa açılıyor. Yürüme mesafesindeki Yakuplu metro durağıyla, tüm metro ağlarına bağlanıyor, İstanbul’un her noktasına gidebiliyorsunuz. Hemen yanınızdaki E5 otoyoluna çıktığınız anda, ister özel aracınızla ister metrobüsle tüm şehir elinizin altında. 5 dakika mesafedeki marinayla ise deniz ayrıcalığı sizin.

Olanaklar


Beklentiler de aşılır

Dört bir yanı ayrıcalıklarla dolu bu yaşamda sizi beklentilerinizin ötesine taşıyoruz. Marmara Evleri 4; kapalı otoparkı, cadde dükkanları, kapalı yüzme havuzu, erkekler ve kadınlar için ayrı fitness salonu, Türk hamamı, saunası, sosyal alanları, 1.sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilmiş evleri, ankastreli mutfakları ve kullanışlı daire planları, semt pazarı, çok amaçlı salonu, bay-bayan mescidi ve 24 saat güvenliği ile hayatınıza konfor ve ayrıcalık katıyor.

Balkonlar büyük mutluluklara dönüşüyor!

Marmara Evleri 4’te ailelerin keyif bulabileceği büyük balkonlar bulunuyor. Dileyen Marmara’ya karşı kahvesini yudumluyor, dileyen yemyeşil peyzajın ve tertemiz havanın keyfini çıkarıyor.

Marmara Evleri 4’te alışveriş için uzaklara gitmenize hiç gerek yok. Evden çıktığınız an, tüm ihtiyaçlarınız karşınızda. Ne zamanınız ne de enerjiniz boşa gidiyor. Alışveriş keyfine istediğiniz zaman ulaşıyor, zamanı sevdikleriniz için harcayabiliyorsunuz.

Kocaman bir peyzaj alanı tasarladık. Çocuklar gülsün, aileler huzur bulsun diye. Sizler yürüyüş yollarında günün yorgunluğunu atarken, minikler oyun parkında güvenle eğlenebilsin diye. Sizler gölet kenarındaki piknik masalarında gününüze keyif katarken, çocuklar spor alanlarında diledikleri sporu yapabilsin diye.

Yaşayan da kazanan da siz olun

İstanbul’un; yatırım fırsatıyla kazançlı, konforlu yaşamıyla nezih bölgesi Beylikdüzü’nde, Yakuplu metro durağının çok yakınında, yatırım ve yaşam fırsatını kaçırmayın. Arkanıza yaslanın ve bu ayrıcalıklı yaşamda kazanmanın ve mutlu olmanın keyfini çıkarın.

Kapalı otoparkı, 24 saat güvenlik hizmeti ve teknik servis desteğiyle Marmara Evleri 4’te, sevdikleriniz ve geleceğiniz güvence altında.

Fiyatlar

Güncel Fiyatlarımız için Satış Danışmanlarımız arayabilirsiniz.

+90532 586 55 57

İstanbul / Beylikdüzü

Bize Ulaşın