DEMİR COUNTRY PROJESİ

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 44,426 m²

+90 212-875 30 40

Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşa edilen Demir Country Projesi 44 bin 426 metrekarelik alana sahip. Proje, 1160 daire, 50 villa ve 110 ticari birimden oluşuyor. Toplam 9 bloklu Demir Country'de 3 blok farklı, 6 blok farklı bir mimari yaklaşım sunuyor.

Galata ve Pera sokaklarında yer alan bölgenin en şık restoranlarında kendinizi İstanbul’un merkezinde hissedeceksiniz.
Unutmadan; denize bu kadar yakın olmanın keyfini sürün, deniz havasını içinize çekin diye tüm evlerimizin tüm odalarına sürekli balkon koymayı ihmal etmedik.

Olanaklar

1+1’den 4,5+1’e balkonlu, teraslı daire ve villalarla 55m2’den 487m2’ye kadar her yaşam biçimine uygun 50’den fazla daire seçeneğiyle Demir Country’de tercihlerinize özel yeriniz hazır.

Beylikdüzü'nün İlk Açık AVM'si

Beylikdüzü’nün ilk Açık AVM’si Demir Country’nin size sunduğu en önemli ayrıcalıklardan biri. Üstelik Türkiye’de bir benzeri de yok. Nevizade ve Galata konseptli cadde ve sokakları, dünyaca ünlü alışveriş markaları, keyifli zamanları yaşam alanlarınızın hemen yanıbaşında geçirmenizi sağlayacak restoranları ile Country AVM sizi büyülü bir hayata davet ediyor. Beylikdüzü’nün yeni meydanı yani yeni buluşma noktası Country AVM’nin konseptli sokaklarına bakan evlerden birinin sahip olarak kendinizi özel hissedeceksiniz.

Fiyatlar

 Güncel Fiyat İçin Bizimle İletişime Geçiniz

0532 586 55 57

İstanbul / Beylikdüzü

Bize Ulaşın