BOTANİCA İSTANBUL PROJESİ

İstanbul / Beylikdüzü

Proje Durumu: Hemen Teslim

Proje Alanı: 28,000 m²

+90 212-875 55 57

ŞEHRİN EN DOĞAL HALİ

"Şehrin en doğal hali" sloganı ile başlayan Botanica İstanbul projemizde Kapalı otopark alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve sosyal donatılara sahip. Beylikdüzünün en seçkin yerinde ve metrobüse 1 dakkika yürüme mesafesinde.

DOĞAMIZDA AİLE VAR

Botanica'da ailenizle birlikte bambaşka bir dünyaya kapı açacaksınız. 1+1 ,2+1, 3+1 ve 4+1 yaşam seçenekleri ile metrekarelere sığmayacak kadar mutlu bir yaşam sizi ve ailenizi bekliyor .

HAYATIN TAM MERKEZİNDE

Botanica, metrobüse, otobüs durakları ve E-5 ana arteli 100 metre mesafede, yanıbaşından Marmarapark Avm, 500 metre mesafede Migros, Bauhouse ve Reel Market ile hayatın tam merkezinde...

YAŞAM SEÇENEKLERİ

Botanica'da ailenizle birlikte bambaşka bir dünyaya kapı açacaksınız. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 yaşam seçenekleri ile metrakarelere sığmayacak kadar mutlu bir yaşam sizi ve ailenizi bekliyor ...

 

İSTANBUL'UN ÇEKİM MERKEZİ; BEYLIKDÜZÜ

E-5 karayolu üzerinde yer alan Beylikdüzü; İstanbul’un modernleşen yüzünü en iyi yansıtan ilçelerden biridir. Düzenli şehir yapılanması, büyük alışveriş merkezleri, modern hastaneleri, özel okulları ve zengin kültürel faaliyetleriyle Beylikdüzü; yaşamı keyfe dönüştürüyor…

Olanaklar

YAŞAMIN EN LEZZETLİ YERİ

Botanica'da lezzetin de en doğal ve en benzersiz halini bulacaksınız. Eşsiz restoranları ile yaşamın en tatlı anlarını burada yaşayacak ve lezzetin doğal olarak büyüleyen dünyasına kapılacaksınız.

YÜZÜNÜZ HEP GÜLECEK

Şöyle güzel bir havuzda yüzmek kolay. Ama yeşillikler içinde yer alan Botanica havuzunda yüzmek ise başka bir olay. Siz ve sevdikleriniz Botanica'da her kulaçta düşlerine yaklaşacak.

DOĞALLIK RUHUMUZDA VAR

Botanica'da yaşayacağınız büyüleyici spa deneyimi ile, eşi benzeri olayan bir kusursuzluğu ruhunuzun derinliklerinde hissedeceksiniz. Bu büyüleyici dünyada kaybolacak ve adeta yeniden doğacaksınız.

O KADAR RAHAT Kİ

Çünkü burası Botanica. Burada sizin rahatlığınız için herşey düşünüldü. Mutluluğun ve rahatlığın dayanılmaz cazibesine kapılacaksınız. Botanica'da her gün başka rüyanızı gerçekleştireceksiniz.

GÜVENDESİNİZ

Doğanın en güvenli yerindesiniz. Çünkü Botanica'da yer alan ileri teknoloji kameralar ile donatılmış benzersiz güvenlik sistemleri ile evinizde huzur içinde yaşayacaksınız.

Fiyatlar

GÜNCEL FİYAT LİSTESİNİ ÖĞRENMEK İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ

İstanbul / Beylikdüzü

Bize Ulaşın