Kayabasi satılık Kiralik İstiklal Caddesine Cepheli

Istanbul / Başakşehir / İkitelli

Продажа Земельный участок 16,880,000 TL 4,219 m² / (Net) 4,219 m²











Mustakil Tek Tapudur Ana Caddeye Istiklal Caddesine 75  metre Cephesi olan 193 / 1 ada parsel , kendinizde sorgulayin Tapu Kadastrodan. tkpm  ve Başakşehir Belediyesi E İmar uygulanmasından . Mutlaka yerinede gidilip gorulerek dikkatli degerlendirilmeli , Başakşehir Belediyesinede İmar Müdürliügüne gidip istediğiniz gibi arastirin ogrenin Lutfen  . Yakinda uygulamaya açilacak . Ana yolda caddede Istiklal Caddesi bariyer var Karayollarindan izin alinarak acilabilir ancak hemen Yan yoldan 50 metre ilerden Kayasehir baglanti yolundan giris yaparak  direk arsaya ulasabirsiniz . Resimlerde de Hepsi detayli tek tek dikkatli bakildiginda var . Sonuç itibariyle paraniz ,  az değil Yatirim . Kanal Istanbul projesi basladiginda yeni yil 2020 de ihale yapildiğinda ,  her sey Cok degisir . Sorunsuz iyi bir yatirim ve Yeni Havalimanina yakin , yakinda m2 fiyati Mutlaka katlanacak  bu potansiyeli olan yakinda insaata baslanacak  son kalan bölge , duzgun yer . Ara parseller ile lütfen karşilaştirmayin .

Piyasadaki , bu cevredeki fiyatlara nazaran uygun avantajli Yatirim . 


KAYABAŞI MERKEZE - KAYAŞEHİR -  TOKİ - KİPTAŞ  - BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİ -  RAMİ YENİ TOPTANCILAR SİTESİ 1000 DÜKKAN a YAKIN MERKEZİ KONUMDA ANA CADDE ÜSTÜDÜR  / KESINLIKLE SOKAK ARASI İÇERDE  DEGILDIR . AZ BULUNACAK BİR KONUM . TİCARİ İMAR ALİNABİLİR

Arsaya mutlaka parsel sorgulama ile tam yerine gidin,  gittiginizde saginiz , solunuz , onunuz yada arkanizda her yonunuzde bitmis oturum baslamis binalari herseyi kendi gözünüzle  goreceksiniz . Resimlerle karşilaştirin . Yalan dolan üç kağit olmasin . İstanbul un yeni depreme dayanikli sağlam zemini olan yeri .

( SU ANDA ARSA İMARI VAR - ANCAK  UYGULAMASI  YOKTUR , YANİ SUAN İÇİN CEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIGI YAPI HAKKI şimdi hemen VERMEMEKTEDİR , BEKLEMEKTEDIR  ) Çevredeki inşaatlar tamamlandiğindan , Kanal İstanbul başlandığında 2020 de  kalan son bu bölge Cok Yakinda imara acilacaktir ve değerini bir anda bir  kaç kez katlayacaktir .  

Kiralik ta düşünülebilir Ana Caddeye 75 mt. Ve Yan Sokak 100 metre cephesi vardir .  Engebeli değil sadece biraz eğimlidir . 
15.000 TL aylik kira gelir potansiyeli vardir . Hurda Geri Dönüşüm , Palet , Tir Garaji , Lojistik , Nakliyat Ambar depolama , Sundurma Depolama Alani , Botanik Peyzaj Fidanlik Hali Saha .  Adaklik Kurbanlik yer olur ağaçlik var . Çevresindeki yollar sokaklar halihazirda açik . 

Alan da kazansin hayrini gorsun . Pazarlik ancak yerinde Arsa goruldukten ve belediyeye gidildikten tüm araştirmalar hatta emlakçilarla istişare yapildiktan sonra detayli yuzyuze konusulur . Otomobil daire vb takas fazla dusunmuyoruz  ancak her türlü  düşünce ve tekliflerinizi mesaj olarak yazarak iletebilirsiniz bizede uygunsa yani bizde düşünürsek size biz dönüş yapariz .  Başakşehir Merkeze yakin metro duraklarina da yakin  Imara acik hemen insaata baslanacak yerlerimiz satilik kiralik yerlerimiz var ancak fiyatlar farkli . Arayin , mesaj atin konuşalim . Uzun Vadeli  değil kisa vadeli bir Yatirim potansiyelidir .















Основные сведения

Статус ТАПУ (Св-во о праве собственности) Земельные участки
обмен Нет
Возможен обменДа
Да
Пр.Belirtilmemiş
GabariBelirtilmemiş
Стоимость за кв.м.4001 TL

Инфраструктура

Природный газ
Электропроводка
Канализация
Водопровод
Автотрасса открыта

Istanbul / Başakşehir / İkitelli

mevlüt pınarbaşı
Сотрудник компании
+90 532-714 22 34
+90 212-486 15 75
Объявления консультанта Отправить сообщение
realty sec
Istanbul / Başakşehir
532-714 22 34
Объявления компании
www.basaksehirrealtysec.com
Свяжитесь с нами:

Похожие объявления

YATIRIMLIK ARSA TARLA 6.300 m2 SATILIK CUMHURİYET KÖYÜ BEYKOZ

9,500,000 TL 6,300 m²
Продажа / Земельный участок / Поле
Istanbul / Beykoz / Köyler