Rize Merkez Halatçılar Mahallesi'nde, TOKİ karşısında konumlanan, müstakil tapulu, imarlı iki adet arsa satışa sunulmuştur. Toplamda 1994 metrekare alana sahip olan bu iki parsel (606 Ada 4 Parsel ve 606 Ada 5 Parsel), müstakil tapuya sahiptir ve inşaat ruhsatı alınarak hemen inşaat faaliyetlerine başlanabilir.
Bu arsalar, Rize'nin gelişmekte olan bir bölgesinde yer almakta olup, hem yaşam hem de yatırım potansiyeli sunmaktadır. 1994 metrekarelik geniş kullanım alanı, hayalinizdeki evi veya ticari bir yapıyı inşa etmek için ideal bir zemin hazırlamaktadır. İmar durumu belediyeden teyit edilmiş olup, gerekli tüm bilgiler şeffaf bir şekilde paylaşılmaktadır. İnşaat ruhsatı alınarak projelendirilebilecek bu arsalar, geleceğe yönelik değerli bir yatırım fırsatı sunmaktadır.
Bu arsalar, müstakil tapulu olması ve imar durumu sayesinde yatırımcılar için cazip bir seçenek oluşturmaktadır. Krediye uygun olması, finansman açısından da kolaylık sağlamaktadır. Boş kullanım durumu, yeni projeler için hemen başlama imkanı sunmaktadır. Site içerisinde olmayan bu arsalar, kendi özel yaşam alanınızı yaratmak isteyenler için idealdir.
️ Arsa ve İmar Bilgileri
- İmar Durumu: İnşaat ruhsatı alınarak yapılaşmaya uygun
- Tapu Durumu: Müstakil Tapulu (2 ayrı tapu)
- Ada Parsel: 606 Ada 4 Parsel ve 606 Ada 5 Parsel
- Toplam Alan: 1994 m²
- Net Kullanım Alanı: 1993 m²
- Brüt Kullanım Alanı: 1994 m²
- Belediye Bilgileri: Gerekli bilgiler belediyeden alınabilir
Konum ve Çevre Özellikleri
- Konum: Rize Merkez Halatçılar Mahallesi, TOKİ karşısı
- Manzara: Açık ve ferah manzara
- Ulaşım: Ana yollara ve toplu taşıma duraklarına yakınlık
- Yakınlık: Şehir merkezine kolay erişim
Yatırım ve Yapılaşma Potansiyeli
- Yatırım Fırsatı: Müstakil tapulu, imarlı arsalar
- Yapılaşma: İnşaat ruhsatı ile konut veya ticari yapı yapılabilir
- Krediye Uygunluk: Kredi kullanımına uygun
- Kullanım Durumu: Boş
Detaylı bilgi ve yer gösterimi için lütfen iletişime geçiniz. Fırsatı kaçırmayın!
Bu ilan Emlak Asistanım CRM Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.
Кол-во комнат2
Кол-во гостиных1
Кол-во ванных комнат1
Статус объекта Вторичное
Статус использования Пустой(ая)
ОтоплениеПечь (природный газ)
Кол-во этажей в здании1
Год постройки1995
Аванс0 TL
Направление/сторонаСеверВостокЮгЗапад
Статус ТАПУ (Св-во о праве собственности) Земельные участки
Title Deed - Area No606
Title Deed - Parcel No4
Да