Ödüllü mimaride yaşama konforu

Ödüllü mimaride yaşama konforu

Club Patara’dan Tapulu Devre Mülkünüzü satın alın, eviniz rahatlığında tatilinizi yapın, Patara Prince Resort konforu ve işletme güvencesiyle huzur içinde yaşayın!

Clup Patara Evleri; Mavi yolculuğun göbeğinde, Antik Likya Medeniyeti’nin merkezindeki Kalkan Koyu’nda, emsalsiz bir deniz ve doğa içinde yer alıyor. Taş yapılar Roma’yı anımsatırken, Akdeniz esintileri modern yaşam dünyasını hissettiriyor ve ev sahiplerine ödüllü Mimaride yaşama fırsatı sunuyor.
 
Devre Mülk’lerde; Çiftler için (2+1)/(2+2) stüdyolar, 4 kişilik 1 yatak odalı ve 6 kişilik 2 yatak odalı üniteler, farklı m2’ lerde, bahçe, birinci ve  teras katları olarak   konum, m2 ve mevsimsel dönem farklarına göre, 2 haftalık dönemler olarak  satışa sunuluyor, üstelik isterseniz sadece 1 haftalık satın alım da yapabilirsiniz.
 
Çocuklara Miras Bırakılabilecek Bir Tapu Fırsatı
Club Patara’lı olma ayrıcalığı, sadece bir Devre Mülke sahip olmak değil,nesiller boyu miras bırakabileceğiniz karlı bir yatırımdır.Benzersiz denizi,doğası,tarihi,dünyanın her yerinde değişim sistemi,her yaşa hitap eden aktiviteleri,özel kulüp üyeliği, arkadaşlıklar ve sımsıcak dostluklardır.
 
Ödüllü Mimaride Yaşama Konforu
Club Patara Evleri, kendi evinizi aratmayan donanımda yaşama konforu sunar:
Taş duvarlar ve doğal şömine, Sedir ağaçlarından özel masif tavanlar, lambriler, doğramalar, Özgün ve Yöresel Tasarımlı Masif Mutfak Dolapları, Her türlü gereksinim için düşünülmüş eşyalar, Tüm mutfak araç gereçleri,ikili ocak ve set üstü fırın, TV, uydu yayın sistemi, Klima,güneş kolektörü ile sıcak su, Banyoda saç kurutma makinesi, Patara Prince Resort konforu ile HK/Daire temizlik hizmeti
 
Doğa ve Denize Sıfır Olma Konforu
Kalkan Koyu’nun eşsiz ve sonsuza kadar kirlenmesi mümkün olmayan denizinde yüzme keyfi, büyülü çevresi ve emsalsiz doğası…
 
Patara kumsalı, Kaş’ta gezi, Kalkan’da köy pazarı ve doğal ürünler, İslamköy’de alabalık,Fethiye antik alanlar ve daha birçok keyifli zaman geçirme konforu…
 
Nitelikli Sosyal Yaşam ve Komşuluk Konforu
Toros’lardan eriyen karların Kalkan Koyu’nda Akdeniz’le kucaklaştığı kaynak suları ile beslenen büyük havuz, Çocuk kulübü, yazlık anlayışı ile büyüyen çocuklara, özel bir kulüp içinde tüm dünyadan arkadaşlıklar edinme fırsatı, SPA, sauna, Türk Hamamı, jakuzili kapalı havuz, Fitness salonu ve aydınlatılmış tenis kortları, Rüzgar sörfü, su kayağı, banana ve Yelken sporu olanakları, Günü birlik tekne gezisi, kumsalda barbekü partisi bu sosyal yaşamın sadece bir bölümü.
Club Patara Evleri, aynı zamanda devre mülk sahiplerine 4 ayrı restoran ve bar ile İtalyan ve Dünya mutfağından özel tatlar da sunuyor.
 
Dünyada 82 Ülkede Ömür Boyu Tatil Konforu
RCI ortaklığı ile dünyanın her yerinde tatil imkanına sahip olunabiliyor.
Tatil periyodunuzun parasını yatırdıktan sonra,1000 den fazla tatil köyünde kendi mekanınızı takas ederek tatil yapma hakkını kazanıyorsunuz.