İnşaatçılar eylül ayında yeni projelerini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor

İnşaatçılar eylül ayında yeni projelerini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor

2014`ü yatırım yılı ilan eden inşaat sektörü, satış sezonunu açıyor. Mevsimsel durgunluk ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle hafif duraksama yaşayan sektör, yeni projelerini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor

Seçim ve mevsimsel durgunluğa rağmen markalı Konut sektörü, 2014`ü yatırım yılı ilan etti. Nisan ayında 18 bin konutu satışa sunan sektör temsilcileri eylül ayına da bomba gibi hazırlanıyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde istikrar sağlanmasıyla birlikte atağa geçen İnşaat sektörü eylüle de hızlı bir giriş yapacağa benziyor. 14`üİstanbul`da, biri ise İzmir`de olmak üzere toplam 15 yeni Konut projesi lansmana özel fiyatlarla görücüye çıkmaya hazırlanıyor. 2013`ü yüksek bir performansla kapatan Gayrimenkul sektörü, bu yıl da Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olma özelliğini koruyacak. 

Sinpaş GYO Sancaktepe`ye başlıyor

Sinpaş GYO Sancaktepe projesi için ön talep topluyor. 900 adet konutun yer aldığı Sinpaş GYO Sancaktepe projesinde satışlar eylülde başlayacak. 50 bin 100 metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje Aydos Ormanı ve Gölü`nün hemen yanı başında yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Daire tiplerine yer verilen projenin arazisi Sancaktepe Belediyesi`nden 60 milyon 200 bin TL`ye satın alınmıştı.