"UPN International, Kuveyt`teki işbirliği ile çok daha güçlendi!"

Ulak Group bünyesinde faaliyet gösteren UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları A.Ş. ile Kuveyt`te faaliyet gösteren Mazaya United, portföyünde bulunan gayrimenkul projelerinin Kuveyt sınırları içerisinde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere imza attı.

UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları Şirketi ile Kuveyt merkezli Mazaya United, 09 Temmuz 2015 tarihinde Kaya Ramada Otel’de imzaladıkları bu anlaşmaya göre; UPN International’ın portföyünde bulunan proje ve ticari ünite satışlarını, Kuveyt’te Mazaya United şirketi aracılığıyla gerçekleştirecek.

Uluslararası satış operasyonları konusunda sektörünün lideri olan UPN International, iki ülke arasında sektörel anlamda stratejik öneme sahip olan bu anlaşma ile satış ağı zincirine bir halka daha eklemiş oldu. UPN International Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO`su Ulaş Akbal ile Mazaya United’ın Kurucusu ve CEO`su Hisham Gharib, basın toplantısında yaptıkları konuşmada; uluslararası pek çok projenin satışını yürüttüklerini, özellikle Kuveytli müşterilerin Türkiye`de gayrimenkul projelerine olan talebinin oldukça fazla olduğunu belirttiler.

Ayrıca UPN International`ın iş modelinin Türkiye`de mülk edinmek isteyen Kuveytli yatırımcılara son derece uygun olduğunu ve bu anlamda iki ülke arasındaki ticari ilişkilere ciddi oranda katkı sağlayacağını vurguladılar. UPN International Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal, istikrarlı bir şekilde büyümelerini gerçekleştirdiklerini ve uluslararası pazarda lider olmaya devam edeceklerini belirtti.


UPN International, 2012 yılından bu yana uluslararası gayrimenkul operasyonları alanında faaliyet göstermektedir. Katar, Kuveyt, Dubai, Abu Dabi, Suudi Arabistan, Bahreyn, Rusya, Kazakistan, İngiltere gibi pek çok Avrupa ve Körfez ülkelerindeki şube ve satış temsilcilikleriyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaynak: Emlakhaberi.com