port724.com yayında

port724.com yayında

Emlak sektörünün artan gereksinimlerine göz önünde bulundurularak tasarlanan ve kullanıcı dostu alt yapısıyla dikkat çeken port724.com yayında.Satılık-kiralık konutlar ve işyerleriyle ilgili tüm detayları içeren port724.com, hızlı çözümler sağlıyor.

Web programlama dünyasındaki gelişmeler ve yenilikler ekseninde teknolojik altyapılara uygun sistemler geliştiren PLAN-ET Technology, ev satın alırken ya da kiralarken ihtiyaç duyulan her türlü bilgiyi kullanıcılara sunan port724.com adlı  Emlak  portalını hayata geçirdi. Emlak sektörünün artan gereksinimlerine göz önünde bulundurularak tasarlanan ve kullanıcı dostu alt yapısıyla dikkat çeken port724.com; bireysel ilan verenlerin, emlak arayanların, bireysel ve kurumsal firmaların, emlakçıların, zincir firmaların ve kamu kuruluşlarının buluşma noktası olmayı hedefliyor.
 
Satılık-kiralık konutlar ve işyerleriyle ilgili tüm detayları içeren port724.com, arsa ve turistik işletme satın almak isteyen kullanıcılarına da hızlı çözümler sağlıyor. Üye emlak ve zincir firmaların drag&drop (sürükle ve bırak) teknolojisi ile iş yapış modellerini daha kurumsal ve planladıkları gibi tasarlamalarına imkan veren ayrıcalık, portalın ana hizmetlerinin başında geliyor. Portala dahil olan emlakçılar, kurumsal pazarlama imkanlarına sahip olurken, emlaklarını port724.com ticari pazarlama kanalından da müşterilerine sunabiliyor. Ayrıca oluşturdukları web siteleri, SEO teknolojisi sayesinde arama motorlarında kısa sürede üst sıralara çıkma şansı elde ediyor.
 
Emlak sektöründe bir adım önde olmak ve profesyonelliği yakalamak isteyenlerin yeni adresi olmayı hedefleyen portal, sektördeki önemli gelişmeleri de “Haberler” bölümünde ziyaretçileriyle buluşturuyor.