En iyi yatırım, gayrimenkul yatırımıdır

En iyi yatırım, gayrimenkul yatırımıdır

Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarının gayrimenkul yatırımı için tam doğru zaman olduğunu söyleyen Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Enes Su, ”En iyi yatırım şekli doğru gayrimenkul yatırımıdır. İstanbul’da değersiz hiçbir bölge kalmadı, o yüzden birikimi olan herkes gayrimenkul alabilir” dedi.

Nüfusunun hızla artması ve neredeyse her bölgesinin merkezi konum halini aldığı İstanbul’da değersiz hiç bir yerin kalmadığını vurgulayan Su, yapılan milyon dolarlık yatırımlarla İstanbul’un parlayan yıldızı haline gelen Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçelerinde özellikle orta ölçekli ailelerin de kolaylıkla ev sahibi olabildiğini dile getirdi.
 
"Futbolcuların gözdesi Büyükçekmece
 
Dünya yıldızı futbolculara danışmanlık yapan Su, "Birçok ünlü isim ve futbolcular şehirden uzak, doğayla iç içe ve denize yakın konumlar tercih ediyor. Futbolcular deniz ve doğa havası olan bölgelerde yatırım yapıyor. Özellikle Beylikdüzü, Büyükçekmece taraflarında inanılmaz bir talep oluyor" diye konuştu.
 
Gayrimenkul yatırımının tam zamanı olarak nitelendirilen yaz aylarında alıcılara önemli tavsiyelerde bulunan Su, "Her zaman en iyi yatırım, kazandıracak olan gayrimenkul yatırımıdır" dedi.