Oral Mimarlık “Türkiye’nin en iyi konut iç mimarisi” ödülü

Oral Mimarlık “Türkiye’nin en iyi konut iç mimarisi” ödülü

Avrupa’nın en önemli gayrımenkul yarışması 2016 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 27 Ekim’de Londra’da düzenlenen gala yemeğiyle sahiplerini buldu.

Oral Mimarlık’ın uygulamasını üstlendiği Emirgan’da bulunan “Sadık Paşa Köşkü” “Konut iç mimarisi” dalında Avrupa Gayrımenkul Ödülleri’nin 70 jüri üyesinden oluşan heyeti, tarafından “Türkiye’nin en iyi konut iç mimarisi” ödülüne layık görüldü.

İç dekorasyon tasarımını gerçekleştiren Nuşin Oral görüşlerini “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmalarımızı takdir ederek bizi bu ödüle layık bulmalarından dolayı çok memnunum. Sadık Paşa Köşkü’nün iç dekorasyonuna verilen ödül, ülkemizde eski eserlerin iç dekorasyonlarının gelişmesine büyük katkıda bulunacak. Tarihi eserlerimize sahip çıkıp, onları günümüz yaşam biçimiyle bütünleştirmek mümkün geri dönüş kaçınılmaz’ şeklinde ifade etti.

Oral hakında

1933 yılında kurulan Oral, tasarım, inşaat ve müteahhitlik hizmetleri sunan İstanbul’da yerleşik bir firmadır. Firma, lüks perakende ve ofis sektörlerinde tasarım ve anahtar teslim inşaat taahhüt çözümleri, otelcilik sektöründe proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanında çalışmaktadır. Oral, 2010 Uluslararası Gayrimenkul Ödülünü ‘En İyi Ofis’ dalında kendi gayrimenkul projesi  2011 Uluslararası Gayrimenkul Ödülünü ‘En İyi Konut’, ‘En İyi Proje’, ‘En iyi Pazarlama’ dallarında kendi gayrimenkul projesi olan Çiftliği ile ve ‘En İyi Kamu Binası’ dallarında Demirköy Kültür Merkezi için almıştır.

 

Kaynak: Emlakhaberi.com