GRI 2014 TÜRKİYE GERÇEKLEŞTİ

GRI 2014 TÜRKİYE GERÇEKLEŞTİ

1998 yılından beri üst düzey gayrimenkul yöneticilerini dünyanın dört bir yanında bir araya getiren Global Real Estate Institute, 13-14 Ocak 2014’te Türkiye’deki 6. toplantısını gerçekleştirdi.

Bio İstanbul’un ana sponsorluğunda düzenlenen konferans, katılımcıların interaktif olarak konuşmalara dahil olduğu eş zamanlı oturumlar şeklinde gerçekleşti. Yoğun bir katılımın gözlendiği organizasyonda yer alan üst düzey yöneticiler iş ilişkilerini geliştirme fırsatı yakaladı. 
 
Sektörün en sıcak konu, fırsat ve trendlerinin ele alındığı GRI 2014 Türkiye konferansının iş ilişkilerini geliştirme adına önemli bir fırsat sunduğuna değinen Bio City Development Company Group CEO’su ve Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Elie Haddad ‘Ticari Gayrimenkul – Ofis, Karma Kullanım ve Alternatifler’ ve ‘Yabancı Yatırımcılar - Türkiye`de Kimler Kalıcı Olacak?’ başlıklı oturumlara başkanlık etti.
KAYNAK:www.hurriyetemlak.com
 
Türkiye pazarında uzun vadeli bir oyuncuyuz 
 
Konferansta gayrimenkul sektörüne genel bakış, perakende, ticaret, konut inşaatında sektör yatırımları ve sürdürülebilirlik gibi sektörü yakından ilgilendiren 15’in üzerinde konu başlığı tartışıldı.  
 
“Yabancı Yatırımcılar - Türkiye`de Kimler Kalıcı Olacak?” başlıklı oturumda kendileri için önemli olanın projeleri ile yer aldıkları ülkenin makroekonomik verileri olduğunu belirten Elie Haddad:     “Genç nüfusu, alım gücü, sağlam bankacılık sistemi, yeni kanun ve düzenlemeleriyle Türkiye’ye güveniyoruz. Gelişmiş ülkelerle arasındaki açığı hızla kapatan Türkiye pazarına tam da bu dönemde uzun vadeli proje yatırımları yapmanın avantajlı olacağına inanıyoruz” dedi.