Evinyol ile estetik duvarlarınızdan odanıza yansır, eviniz sizi yansıtır.

Evinyol ile estetik duvarlarınızdan odanıza yansır, eviniz sizi yansıtır.

Evinyol ile evinizi bambaşka bir mekana dönüştürün. En güzel şehirler, en yaratıcı görseller ve doğanın büyülü manzaraları tek tıkla kapınıza geliyor, eviniz sizi yansıtıyor.


Evinyol.com farklı zevklere hitap eden yüzlerce çeşit duvar kağıdıyla ev ve işyerlerinde estetik ve özgünlük arayanlara farklı çözümler sunuyor. En uygun fiyata, en kaliteli ürün vizyonuyla neme dayanıklı, uzun ömürlü elegant kağıtlar üzerine yüksek çözünürlüklü, kaliteli görseller ve fotoğraflardan oluşan zengin içerikler ile üretilen duvar kağıtları, yaşam alanlarınızı kendi zevkinize göre kişiselleştirmenizi sağlarken, kolay temizlenebilen, zahmetsiz ve pratik yapısıyla da işinizi kolaylaştırıyor. Evinizde, işyerinizde, odanızda sizi yansıtan, özgün ve etkileyici bir atmosfer yaratmanın yolu www.evinyol.com ’dan geçiyor.
 
 

Her geçen gün hızla ilerlemeye devam eden teknoloji, duvar kağıtlarını da değiştirdi. Evinyol.com farklı yüzlerce türde doğa ve şehir manzarası içeren fotoğraflar, ilgi çekici illustrate’ler ve en popüler dizaynlar ile dolu 3D duvar kağıdı alternatifleriyle, yaşam alanlarınızda eşsiz bir deneyim sunuyor. En kaliteli kağıtlar ve en güncel basım teknikleri kullanılarak üretilen 3D duvar kağıtları, gerçekçiliği ile büyüleyerek, farklı açılardan sağladığı derinlik algısıyla estetiği başka bir boyuta taşıyor.

Son dönemde özellikle mimaride yeni trend haline gelen ve popülaritesini iyiden iyiye artıran duvar panelleri, hem iç mekanlara kattığı estetik ile, hem de işlevselliği ve konforuyla kaliteli bir ev veya işyeri deneyimi yaşamak isteyenlerin favorisi haline geldi. Evinyol.com taş desenli, resimli, tuğla desenli ve ahşap desenli duvar panelleri kategorilerinde sunduğu polyester fiberglass takviyeli, yüksek kaliteli ürünler ile bu alanda bayrağı taşıyor. Yüzlerce seçenek arasından dilediğiniz taş duvar panellerini Evinyol üzerinden tek tıkla sipariş edebilir, doğal taşı aratmayan kalitesi ve hissiyatı ile evinizde ya da işyerinizde retro çizgilerle dolu, muhteşem bir atmosfer yaratabilirsiniz.

 

Kaynak: Emlakhaberi.com