Emlak sektörünün kalbi Emlak Fuarı`nda atıyor!

Emlak sektörünün kalbi Emlak Fuarı`nda atıyor!

Emlak sektörünün yıldız projelerinin bir araya geldiği CNR EXpo Emlak 2014 Fuarı bugün başladı.

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği, sektörün önemli isimlerinin bir araya geleceği ve emlak ofisleri için önemli bilgilerin aktarılacağı CNR Expo 2014 Emlak Fuarı, 11 Eylül`de CNR Expo Fuar Merkezinde başladı.

Yenilenen altyapısı, emlakçı dostu üyelik paketleri ve kullanım kolaylığıyla hizmet veren Milliyet Emlak,  Emlak Fuarı’nda yer alacak ve dikkatleri üzerine çekiyor.

Milliyet Emlak`ı 11-14 Eylül’de CNR Expo Fuar Alanı Hall 4`te (4-E14) standında ziyaret edebilir, bilgi alabilir ve sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

Fuarda sektörün önemli temsilcileri bir araya geliyor. Emlak ofisleri, firmalarla tanışma ve bilgi alma fırsatı buluyor.

Milliyet Emlak ayrıca fuarda emlak ofislerine yönelik eğitim toplantısı düzenleyecek. 12 Eylül Cuma günü saat 11:00`de gerçekleşecek toplantıda "Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları" paylaşılacak.
 
CNR Expo Emlak 2014 Fuarı’nda emlak sektörünü ilgilendirecek önemli bilgilerin paylaşılacağı toplantıda konuşmacı ise, gayrimenkul sektörü uzmanı ve eğitmeni Hilmi Işıkören olacak.

CNR Expo Hall 4 Konferans Alanı`nda gerçekleşecek toplantı katılımı tüm emlak ofislerine ücretsiz olacak.

Emlak Ofisleri Fuara ve Ücretsiz Eğitime Davetlisiniz!