Demir Romance`tan ‘’Bu Kampanyayı Ancak Babanız Yapar’’ kampanyası

Demir Romance`tan ‘’Bu Kampanyayı Ancak Babanız Yapar’’ kampanyası

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance`ta Babalar Günü’ne özel, ‘’Bu 10 Numara Kampanyayı Ancak Babanız Yapar’’ kampanyası ile ‘’Kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Yaşamın Ağustos ayında başladığı projede, sınırlı sayıda kalan son dairelerin metrekare büyüklükleri 119 metrekare ila 161 metrekare aralığında değişirken, kat bahçelerinin büyüklükleri ise 20 metrekareden başlayıp 69 metrekareye değişiyor. Sınırlı sayıdaki daireler için düzenlenen kampanya Temmuz ayına kadar devam edecek.

 

İnşaat sektörünün fark yaratan markası Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance`ta Babalar Günü’ne özel, ‘’10 Numara” kampanyası ile ‘’Kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskonto + 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Ağustos ayında yaşamın başladığı projede sınırlı sayıda kalan son dairelerin metrekare büyüklükleri 119 ila 161 metrekare aralığında değişirken,  Babalar Günü’ne özel düzenlenen kampanya Temmuz ayına kadar sürecek.

 

Tüm ihtiyaçları karşılayan alışveriş mekanları

Demir Romance, toplam 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villadan oluşuyor. Yaşamın oturduğu sitedeki ticari alanların büyük bir kısmının kiralaması yapılırken, kiralama aşamasındaki alanlar için de titiz bir görüşme süreci yürütülüyor. Ticari üniteler hem projede yaşayanlara hem de bölge halkının tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor. Burada 2M Migros, Fizyoest, Düş Bilginleri Anaokulu, Bayan kuaförü, Eko Mini marketler zincirinin bir halkası, Çağdaş Börek Salonları gibi firmalar burada hizmet veriyor.

 

‘Akıllı Ev’ teknolojileri kullanıldı

Beylikdüzü’nün tek akıllı ev teknolojisine sahip projesi olarak da fark yaratan Demir Romance’da dokunmatik ekran akıllı ev menüsü ile tüm aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanacak. Ayrıca günlük temizlik hizmetlerinden SPA’ya, valeden taksiye, tesisatçıdan sağlık hizmetlerine kadar hayatınız için gerekli tüm hizmetler günün dilediğiniz saatinde elinizin altında olacak.

Kaliteli malzemeleri, kaliteli işçiliği ile dikkat çeken Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika mesafede yer alıyor. 

 

22 bin metrekare özel peyzaj alanı

Demir Romance’da, 170.000 metrekare brüt inşaat alanı üzerinde 22.000 metrekarelik özel peyzaj alanında, süs havuzları, köprüler ve fıskiyelerle şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir yaşam sürmek mümkün. Site içerisinde bütün ihtiyaçların karşılanabileceği 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi,  diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna da yer alıyor.