CNR Emlak 2015 Fuarı yatırımcıları hareketlendirdi

CNR Emlak 2015 Fuarı yatırımcıları hareketlendirdi

4 Kasım’da açılışını yapan CNR Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı sektörün önemli aktörleriyle yerli ve yabancı yatırımcıları buluşturuyor. Emlak 2015 Fuarı’nın katılımcıları ziyaretçilerin ilgisinden memnuniyetlerini dile getiriyor.

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı ‘CNR Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı. CNR EXPO Yeşilköy’de organize edilen fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya getirildi.

Her bütçeye uygun konut ve iş yerlerinin sergilendiği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün öncülerinin projelerine özel sundukları avantajlardan da yararlanabiliyor.

Seçim sonrası istikrarın artmasının gayrimenkul sektörüne olumlu yansıyacağını belirten firma yetkilileri fuara olan yatırımcı ilgisinden memnun olduklarını ifade etti.

 SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSİMLERİNDEN FUAR DEĞERLENDİRMESİ

Delta İzsiz Holdinğ Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, "Fuarın seçimden hemen sonra olması ve ilginin artması bundan sonra oluşacak iyi tablonun göstergesidir. Yatırımcı ilgisinden memnunuz" dedi.

Ofton İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan ARAR, "İnşaat firmalarının fuarlardan en büyük beklentisi nihai alıcılarına bütün projelerini aynı anda sunabilmesi. Bu fuarlar gayrimenkul sektörü için çok önemli" dedi.

Babacan Yapı CEO’su Mehmet Babacan, "Fuara katılmamızın amacı bireysel satıştan çok projelerimizi yatırımcılara tanıtmak. Verimliliği ilerleyen günlerde göreceğiz" dedi.

Her yıl bu fuara katıldıklarını dile getiren Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, "Kasım seçimlerini geride bırakmamız hem ülkemize hem de piyasalara ivme kazandırır. Güzel bir satış bekliyoruz" dedi.

Mostar Life Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Tuğra ise, fuarda proje ve firma tanıtımına önem verdiklerini belirtti. Furkan, "Fuar sayesinde yabancı sermaye portföyümüzü geliştirerek Türkiye pazarında biraz daha ön plana çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, "Fuardan, özellikle seçim sonrası olması nedeniyle gayrimenkul sektörüne yoğun bir ilgi bekliyoruz" dedi.

 BEŞ GÜN SÜRECEK
CNR Expo`da açılan ve 5 gün sürecek fuarda, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya geldi. Tüketiciler ve yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen fuarda 800 farklı proje sergileniyor. Her bütçeye uygun konut ve iş yeri projesinin sergilendiği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, projelerine özel sundukları avantajlardan da yararlanabiliyor.

 200`ÜN ÜZERİNDE FİRMA
Fuara, aralarında Kiptaş, Ofton, Babacan Grup, Vadi Şehir, Fuzul Yapı gibi firmaların da yer aldığı, 200`ün üzerinde firma katılıyor.

YAŞAYAN İSTANBUL MAKETİ BÜYÜLÜYOR
Bu yıl CNR Emlak Fuarı’nın ziyaretçilerine sürprizi İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) İstanbul’un tanıtımı amacıyla yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu. Şehir maketinde gecesiyle, gündüzüyle, boğazda yüzen gemisiyle, yaşayan İstanbul’un bir günü 5’er dakikalık şovlarla ziyaretçilere izletiliyor. İstanbul’un maketi yerli ve yabancı fuar ziyaretçilerini heyecanlandırırken aynı zamanda şehrin marka değerine de katkı sağlıyor.

 BEŞ BİN YABANCI YATIRIMCI BEKLENİYOR
CNR Emlak 2015 Fuarı’na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar damga vurdu. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya, Yunanistan ve Umman gibi pek çok Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkelerinden gelen yatırımcı ve alıcılar sektörün önde gelen projeleri ile buluşturuldu. Afganistan’dan CNR Emlak 2015 Fuarı’na 80 kişilik alım heyeti geldi. 8 Kasım’a kadar devam edecek fuarın 5 bin yabancı yatırımcı tarafından ziyaret etmesi bekleniliyor. 

Kaynak: EMLAKHABERİ.COM