Beylikdüzü Deniz İstanbul Projesi Görücüye çıktı

Beylikdüzü Deniz İstanbul Projesi Görücüye çıktı

Denizİstanbul projesi, Yakuplu sahilinde denizle iç içe bir hayat sunuyor. Keleşoğlu Holding’in 1 milyar dolar yatırım maliyetiyle hayata geçirdiği Denizİstanbul, “İstanbul’un en büyük sahil kasabası” olma iddiasına sahip.

Sadece bir konut projesi değil

Lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim’e 30 kilometre ve Deniz Otobüsü İskelesi’ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Denizİstanbul, sadece bir konut projesi değil. 

20 farklı parselde 12 farklı fonksiyonun bir bütün olarak tasarlanmasıyla doğan Denizİstanbul deniz kenarındaki kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, alışveriş merkezi, su sporları merkezi, 1.5 kilometrelik kumsalı ve West İstanbul Marina’sıyla kent hayatıyla doğayı ve denizi buluşturan yeni bir yaşam sunuyor.

Mercan Konakları’nda tüm daireler deniz manzaralı

Denizİstanbul’daki konutlardan Kalyon Evleri ve Marina Evleri’nin ardından temeli atılan son etap Mercan Konakları oldu. Mercan Konakları’nda az katlı apartman konsepti yeniden yorumlanıyor. Tüm daireleri deniz manzaralı olan Mercan Konakları’nda yer alan 1+1 daireler 82 metrekare, 4+1 daireler ise 211 metrekare büyüklüğünde... Mercan Konakları, “Teras Bahçe” ve “Balkon Bahçe” alternatifleriyle de konak içinde müstakil bahçe seçeneğine de sahip. 

Teslim tarihleri ne zaman?

Tamamının 2021 yılında bitmesi planlanan Denizİstanbul’da yer alan Kalyon Evleri 2016’nın Ağustos ayında,  Marina Evleri 2017 yılının Mayıs ayında, Mercan Konakları ise 2017`nin Kasım ayında sakinleriyle buluşacak.

İletişim İçin Tıklayınız..