ArmaMenta Kartal Projesi yakında satışa sunulacak!

ArmaMenta Kartal Projesi yakında satışa sunulacak!

Okkalar İnşaat 40 yıllık tecrübesiyle İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da yepyeni bir projeye başlıyor. Bugüne kadar Pendik, Kurtköy ve Konya’da yaptığı yeni nesil projeleriyle 5 binden fazla kişiyi ev sahibi yapan Okkalar İnşaat’ın yenigözdesi ArmaMenta yakında satışa sunulacak.

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal’da 5 bin metrekarelik bir alana inşa edilen ArmaMenta, Aydos Ormanı’nın yanında yer alıyor. Doğal yaşam konseptinin öne çıktığı projede 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 158 konut inşa edilecek. Kartal’ın Soğanlık Bölgesi’ndeki proje, Kartal metrosuna 900 metre mesafede yer alıyor.

 

Doğa ile bütünleşen yaşam alanları

Aydos Ormanı manzaralı ArmaMenta, şehrin merkezinde yüksek yaşam standartları sunan ve doğa ile uyum sağlayan yaşam alanları ile öne çıkıyor. Ebeveynler kış bahçesinde şömine keyfi yaparken, çocuklar da aynı alanda kendilerine özel oluşturulmuş çocuk oyun alanında, güvenli site ortamında, doğanın içinde olmanın konforunu yaşayabilecek. Projede, bir botanik bahçe ve balkonlarda organik ürün yetiştirme alanları da yapılması planlanıyor.

 

Kartal’ın her geçen gün değerlenen bölgesi

Kartal’ın Soğanlık Bölgesi’nde yer alan ve E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika mesafede inşa edilecek proje, şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, alışveriş merkezlerine, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor. Geniş sosyal alanlara da sahip projede açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, servis bekleme alanı, güvenlik, bahçe bakımı, kış bahçesi, pergoleler, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı da yer alacak.

 

40 yıllık Okkalar İnşaat tecrübesi

Yatırımlarına Konya’da başlayan ve İstanbul’da bugüne kadar hayata geçirdiği projeler ile 5 binden fazla kişiyi ev sahibi yapan Okkalar İnşaat, ArmaMenta projesi ile özellikle ailelerin yaşamını kolaylaştıran, konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor. Okkalar İnşaat, ArmaMentalansmanının hemen ardından Maltepe ve Bağdat Caddesi’nde de iki ayrı projeye başlayacak.

 

Okkalar İnşaat Hakkında

1976 yılında İbrahim Okka tarafından kurulan Konya merkezli şirket, 1980’li yıllara kadar resmi taahhüt işleri yaptı. İnşaat sektöründe 40 yıllık bir deneyimi bulunan Okkalar İnşaat,konut ve ticari işyeri üretiminde uzmanlaştı. Bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapan ve 5 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan şirket, ulusal bir inşaat şirketi haline gelme hedefi doğrulusunda Konya’dan sonra büyüme alanı olarak İstanbul’u belirledi. Okkalar İnşaat’ın en yeni projesi, İstanbul Kartal’da ArmaMenta adıyla hayata geçiyor.

 

Kaynak: Emlakhaberi.com