3s firuze konakları, yatırımcısına kira getirisi fırsatı sunuyor!

3s firuze konakları, yatırımcısına kira getirisi fırsatı sunuyor!

Kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını geçen yıl açan 3S Firuze Konakları şimdi de kira getirili daire modelleri ile yatırımcısına büyük bir fırsat sunuyor. Proje alanı ve konut adedi itibarıyla Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük proje olan 3S Firuze Konakları yatırımcısına 2.900 TL ile 5.000 TL arasında değişen miktarlarda kira getirisi imkânı sağlıyor.

3S Kale Holding’in imzasını taşıyan uzman işçilik ve kalite anlayışıyla hayata geçirilen 3S Firuze Konakları şimdi de kira getirili daire modelleri ile yatırımcısına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 

3S Firuze Konakları ev sahiplerine sağladığı ayrıcalık dolu yaşamın yanında kira getirili daireleri ile de fark yaratıyor. 3S Firuze Konakları, yatırımcılarına 2.900 TL ile 5.000 TL arasında değişen miktarlarda aylık kira garantisi sağlıyor. 

3S Firuze Konakları’nda kira getirili en düşük fiyatlı 112 m² (2+1) dubleks evin peşin fiyatı 574.000 TL; yıllık %6 getiri üzerinden 36 ay boyunca aylık kira garanti bedeli2.900 TL olup 36 ay boyunca toplam 104.400 TL kira garantisi sağlıyor.

En yüksek fiyatlı 152 m² (2+1) dubleks ev peşin fiyatı 995.000 TL; yıllık %6 getiriüzerinden 36 ay boyunca aylık kira garanti bedeli 5.000 TL olup 36 ay boyunca toplam 180.000 TL kira garantisi sağlıyor.

Ayrıcalıklı bir yaşam için her şey düşünüldü 

 

28.000 metrekarelik proje sahasına inşa edilen 3S Firuze Konakları, muhteşem göl manzarası ve az katlı mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile Avcılar’da bambaşka bir yaşam alanı yaratıyor. Ortak kat bahçeleri ve ferah tasarımıyla seçkin bir görünüm sunuyor. İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne yakınlığı dolayısıyla yüksek kiralama potansiyeline sahip proje aynı zamanda Aydın Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Kültür Üniversitesi’ne de yakın bir konuma sahip. E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunmasıyla da ulaşım kolaylığı sağlıyor.

3S Firuze Konakları’nda hayatı kolaylaştıran diğer detaylardan birisi de sakinlerinin tüketim ve sosyalleşme ihtiyaçlarının da düşünülmesi. Alışveriş ihtiyaçlarının karşılanabileceği Migros, günün yorgunluğunun bir kahve eşliğinde atılabileceği Starbucks gibi yaşam alanları da 3S Firuze Konakları’nda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Yüzde 70’i yeşil ve sosyal alanlara ayrılan projede, çocuklar için basketbol/futbol sahası; farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanları, kapalı oyun alanı, açık yüzme havuzu; yetişkinler için ise yaklaşık 540 m² kapalı spor salonu, sauna, bilardo, masa tenisi gibi oyunların oynanabileceği hobi alanı, kapalı sinema salonu, açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar 3S Firuze Konakları sakinlerinin sosyal yaşamına değer katıyor.

Projede, 1+1 evler için tahsisli 1 araçlık kapalı otopark alanı, 2+1, 3+1, 4+1 evler için 2 araçlık tahsisli otopark alanı ile otopark sorununun önüne geçiliyor.

3S Firuze Konakları’nda ayrıcalıklı bir yaşamın kalbinin attığı, sürekli hareketli ve dinamik olan caddesinde 60 m2 ile 700 m2 arasında değişen dükkânların satışı da devam ediyor.

Kaynak: Emlakhaberi.com