Kentsel dönüşümle ilgili her şey bu kitapta

Kentsel dönüşümle ilgili her şey bu kitapta

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği, sistemden yararlanmak isteyen vatandaşların konuyla ilgili tüm soru işaretlerine yanıt bulacağı bir kentsel dönüşüm el kitabı çıkardı. Merak edilen tüm noktaları aydınlatan bu kitabın elektronik versiyonunu ise kentseldonusumelkitabi.com adresinden ücretsiz biçimde ulaşabilmek mümkün.

 
İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği, vatandaşları kentsel dönüşümle ilgili bilinçlendirmek amacı doğrultusunda bir el kitabı çıkardı. Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Çatalkaya,  “Kentsel dönüşüme olan talep her geçen gün artıyor. Ancak insanların pek çoğu kafalarındaki soru işaretlerine cevap bulmakta zorlanıyorlar. Karar verdikten sonra ne yapılmalı, nerden başlanmalı, neler gerekli gibi tüm soruları yanıtlamaya çalıştık. Bu kitabı çıkarmaktaki amacımız binasını yenilemeye niyeti olan insanları bilinçlendirmek ve bilgilendirmek" dedi.
 
1 YILDA 200 BİN AİLE SİSTEME GİRDİ
 
Bir yıllık süre zarfında yaklaşık 200 bin ailenin kentsel dönüşüm sisteminden yararlandığını hatırlatan Çatalkaya, bu süreçte kötü niyetli insanlar tarafından kandırılan ve dolandırılan vatandaşların olduğunu söyledi. Çatalkaya, dernek tarafından gerekli tüm bilgiler paylaşılarak yayımlanan bu kitabı okuduktan sonra insanların kandırılmasının mümkün olmayacağını da sözlerine ekledi.
 
Kentsel dönüşüme ilişkin A`dan Z`ye her türlü bilginin bulunduğu kitabın elektronik versiyonunu kentseldonusumelkitabi.com adresinden ücretsiz indirebilmek mümkün. Ayrıca isteyenler kitaba  Google Play ve Apple Store üzerinden de ulaşabiliyor.